Specialistii Ministerului de Finante si ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala organizeaza doua webinarii cu tema RO e-FACTURA
3/35749
calendar_month 13 Dec 2023, 15:30   visibility 1564


Din 1 ianuarie 2024, Sistemul national RO e-Factura devine obligatoriu pentru operatorii economici care efectueaza livrari de bunuri si prestari de servicii care au locul livrarii sau prestarii in Romania.

Specialistii Ministerului de Finante si ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala organizeaza doua webinarii, cu tema RO e-FACTURA, in zilele de 14 si 21 decembrie a.c. intr-un comunicat emis de site-ul anaf.ro.

Durata acestora este de 2 ore si include si o sesiune de intrebari/raspunsuri.

Inscrierea este facila, direct pe port alul ANAF, si se poate efectua pana la data si ora inceperii webinariilor, in limita locurilor disponibile.

De asemenea, pe portalul ANAF a fost publicat Ghidul privind utilizarea sistemului national de facturare electronica RO e-Factura, la rubrica Asistenta contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente si alte materiale
informative.

Sistemul national privind factura electronica RO e-Factura a fost creat in vederea punerii la dispozitia operatorilor economici a unui serviciu electronic pentru emiterea si primirea facturilor.

Standardizarea sistemului de facturare electronica la nivel international are beneficii semnificative in ceea ce priveste functionarea economiilor, impactul asupra mediului si reducerea sarcinilor administrative.

sursa foto: facebook.com/www.ANAF.ro