hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Sony - trei premii TIPA pentru produsele de imagine digitala

Sony - trei premii TIPA pentru produsele de imagine digitala

calendar_month 23 Apr 2010, 14:50
Inovatiile Sony in domeniul produselor de imagine digitala au primit inca o data recunoasterea juriului de la editia de anul acesta a premiilor TIPA (Technical Image Press Association).

Membrii celor mai prestigioase redactii din industria foto europeana au oferit camerei Cyber-Shot DSC-HX5V de la Sony titlul de ‘Cea mai buna camera foto compacta in 2010’. Juriul declara: ”Cyber-shot DSC-HX5V este prima camera din lume care integreaza functii GPS si busola, alaturi de functia unica Sweep Panorama. Modelul integreaza obiectivul de 25-250mm si senzorul EXMOR R (TM) CMOS de 10.2 megapixeli. Sistemul incorporat HDR (High Dynamic Range) Backlight Correction ofera imagini naturale, echilibrate, cu contrast inalt si scene superbe, cu iluminare din spate. Functia de stabilizare optica, SteadyShot, cu noua optiune de mod activ ofera pana la de zece ori mai multa stabilitate in cazul imaginilor in miscare decat camerele obisnuite.”In paralel, obiectivul DSLR 28-75 mm f/2.8 SAM de la Sony a primit titlul ‘Cel mai bun obiectiv profesional in 2010’. Juriul declara: “Zoom-ul puternic trans-standard al obiectivului ofera o deschidere constanta si frumoasa a diafragmei de f/2.8 si o tehnologie eficienta de autofocus SAM pentru o investitie rezonabila. in plus, ofera imagini corectate in ceea ce priveste distorsiunile si reducerile de luminozitate si saturatie, reducand munca de post-procesare, necesara pentru a imbunatati calitatea imaginilor”.

In plus, rama foto digitala DPF-X1000N a castigat premiul ‘Cea mai buna rama foto in 2010’. Juriul declara: “Sony a profitat de tehnologia TruBlack pentru a obtine contrastul puternic si reflexia scazuta, necesare pentru a oferi fotografii de inalta calitate pe un ecran LCD. Rama foto DPF-X1000N este dotata cu o memorie integrata de 2GB si un soft special care optimizeaza culoarea pielii, gratie functiei de detectare a figurilor. O caracteristica in plus este cea a functiei inteligente de cautare, ce usureaza gasirea unei imagini dintr-o arhiva. in cele din urma, aceasta rama foto exclusivista poate fi conectata la un televizor HD pentru a oferi oportunitatea de a admira imaginile pe un ecran mai mare.”

Cyber-shot DSC-HX5V: Camera compacta cu zoom puternic, filmare in format AVCHD si GPS
Modelul Cyber-shot DSC-HX5V integreaza in compacta si stilata sa carcasa o multitudine de inovatii in domeniul imaginii, marca Sony. Cu o sensibilitate de doua ori mai mare decat a senzorilor obisnuiti, senzorul Exmor R (TM) CMOS asigura imagini cu detalii extrem de frumoase si zgomot redus, chiar in conditii de luminozitate redusa. Modelul completeaza perfect gama G de obiective premium cu puternicul zoom optic 10x. Acoperind o gama focala generoasa de 25-250mm (echivalent 35mm), in carcasa compacta, obiectivul high-zoom este ideal pentru orice ipostaza de fotografie, de la peisajele superangulare si fotografiile de grup, pana la prim-planuri de efect.

Alaturi de minunatele fotografii de 10.2 megapixeli, camera foto DSC-HX5V surprinde clipuri video Full HD fluide si cu detalii fine pentru a le impartasi cu usurinta cu cei dragi. Functia de stabilizare optica, SteadyShot, impreuna cu optiunea de mod activ reduc compenseaza miscarea camerei, in timp ce utilizatorul filmeaza videoclipuri HD. Acum este mai usor ca niciodata sa creezi perspective panoramice, compacte prin intermediul functiei Intelligent Sweep Panorama. HX5V este prima camera din lume care incorporeaza functiile GPS si busola pentru a spori placerea fotografiei de calatorie. Coordonatele geografice ale fotografiei sunt afisate in timp real pe ecranul de dimensiuni generoase de 7.6 cm (3”), LCD Clear Photo, in timpul fotografierii.Obiectivul 28-75mm F2.8 SAM standard zoom: pentru rezultate de neegalat
Acesta e un obiectiv zoom de inalta calitate, luminos, acoperind o gama focala versatila de la superangular la tele mediu. Acesta nu doar ofera rezultate splendide impreuna cu camerele SLR Digitale, utilizand senzorul full frame, dar dispune si de functia Smooth Autofocus Motor (SAM) pentru autofocus rapid si precis.
DPF-X1000N: o rama foto digitala exclusivista, cu ecran LCD de inalta rezolutie

Ecranul LCD cu rezolutie inalta etaleaza colectia de fotografii cu detalii uimitoare si culori bogate, vibrante. Tehnologia TruBlack asigura un contrast puternic aproape fara niciun fel de reflexii. Modelul DPF-X1000N dispune de o capacitate de memorie marita, cu o gama larga de modele de vizualizare, ajustare automata a imaginii si port HD. Capacitatea memoriei ofera posibilitatea stocarii a 4.000 de imagini (depinzand de model) - suficient pentru o viata plina de momente speciale. Gama generoasa de optiuni de vizualizare pentru colectiile personale de fotografii este completata de un intreg set de modele de afisaj al orei si datei.

Functia de cautare inteligenta permite o rasfoire rapida prin colectia de fotografii, in timp ce ‘Face Detection’ recunoaste chipurile adultilor si copiilor, oferind o expunere in care imaginile fetelor sunt luminoase si naturale, cu tonuri ale pielii echilibrate. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?