hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Sony ¬ Noi modele de reportofoane digitale, usor de utilizat

Sony ¬ Noi modele de reportofoane digitale, usor de utilizat

calendar_month 18 Mar 2010, 13:25
Cele mai noi reportofoane MP3 de la Sony îmbina sunetul excelent si timpul de înregistrare generos cu utilizarea intuitiva. Usoare si cu design compact, noile modele sunt ideale pentru orice situatie, indiferent daca utilizatorul înregistreaza note la cursuri, interviuri, discursuri si prezentari sau concerte live.

Modelele ICD-SX750 si ICD-SX850


Calitatea audio de top si timpul prelungit de înregistrare se întâlnesc în modelele de reportofoane digitale elegante, subtiri, ICD-SX750 si ICD-SX850.

Memoria flash de 2GB de care dispune SX750 ofera suficient spatiu de înregistrare pentru nu mai putin de 750 de ore de înregistrare a vocii sau a muzicii (în modul LP). O memorie generoasa de 4GB prelungeste timpul de înregistrare la modelul SX850 de pâna la 1505 ore – practic, doua luni de înregistrare a vocii sau a muzicii, continuu.

Cele trei microfoane largesc paleta de optiuni pentru înregistrarea de înalta calitate a muzicii sau a vocii. În plus fata de perechea de microfoane stereo pentru sunetele cu tonalitati joase, un microfon sensibil, unidirectional permite surprinderea vocii unui vorbitor îndepartat fata de dipozitiv. Claritatea sunetului este îmbogatita de un filtru pentru îmbunatatirea vorbirii, pentru o gama audio mult mai clara, în timp ce tehnologia de reducere a zgomotului de fond permite înregistrarea foarte clara a discursurilor. Pentru utilizare facila, functia VOR (înregistrare a vocii) este completata de functiile de înregistrare Add/Overwrite.

De asemenea, utilizatorul poate selecta formatele MP3 sau LPEC dorite, pentru înregistrarea obisnuita, plus formatul Linear PCM pentru capturarea clara a vocii si a muzicii, stereo, la o calitate similara înregistrarilor de pe CD.

Dupa înregistrare, controlul vitezei în 36 de pasi, cu o paleta de la -75% la +200% simplifica transcrierea interviurilor si a notelor de lectura. O gama de functii de editare ajuta utilizatorul sa îsi administreze mai bine înregistrarile, printre care Divide, Erase, Book-Mark, Select sau Move.

Ambele modele pot fi utilizate ca player audio, permitându-va sa va bucurati oriunde de colectia personala de fisiere MP3 sau WMA, multumita calitatii superioare a castilor intraauriculare din pachet. Conexiunea USB de viteza rapida suporta transferul de voce, muzica MP3 sau alte fisiere ale PC-ului pe orice computer, prin simplul procedeu de drag-and-drop, într-o modalitate sigura de a va pastra colectia de fisiere digitale.

Printr-o singura încarcare a bateriei, puteti beneficia de 19 ore de înregistrare continua si de 22 de ore de redare a înregistrarilor, prin ascultare cu ajutorul castilor. Dispozitivele dispun si de un difuzor încorporat pentru monitorizarea mai atenta a înregistrarilor.

Accesoriile din pachet includ un cablu USB, husa de transport, stand, protectie pentru microfon pentru înregistrari mai clare si o aplicatie de editare digitala a vocii, pe CD-ROM.

Toate noile modele dispun de certificare Dragon 5 pentru o acuratete de pâna la 99% a transcrierii. Disponibil într-o oferta speciala, modelul ICD-SX850DR include o statie de conectare USB, precum si aplicatia de succes Dragon NaturallySpeaking 10 Recorder Edition pe CD-ROM.Modelele ICD-BX800 si ICD-PX820


Modelele intuitive, avantajoase ca pret, ICD-BX800 si ICD-PX820 reprezinta modalitatea ideala pentru surprinderea discursurilor si a interviurilor sau a notelor audio zilnice.

Ambele modele dispun de o memorie flash generoasa de 2GB, pentru timp de înregistrare de pâna la 500 de ore – mai mult decât suficient pentru capturarea oricaror discursuri.

Usoare si comod de utilizat, modelele BX800 si PX820 dispun de un ecran generos LCD cu iluminare din spate si de butoane intuitive. Modul de utilizare “hands free” este usurat de functia de înregistrare cu ajutorul vocii (VOR) care opreste înregistrarea pentru o clipa, atunci când utilizatorul sau intervievatul iau o pauza în timpul vorbirii. De asemenea, functia de reducere a zgomotului îmbogateste claritatea discursului înregistrat.

Redarea vocii, prin difuzorul încorporat, este clara si detaliata. Controlul vitezei de redare, în 21 de pasi, ajuta utilizatorul sa audieze exact discursurile din seminar sau din interviu. Functiile din modul de administrare includ Divide, Erase, Select si Move.

Autonomia generoasa a bateriei permite înregistrarea vocii, dar si ascultarea, pentru un timp mai prelungit, fara a fi necesara reîncarcarea. O singura baterie alcalina AAA permite înregistrarea continua, timp de 48 de ore. Cu ajutorul castilor (în modul LP), puteti reda înregistrarile, timp de 32 de ore.

Cu aceleasi caracteristici precum modelul BX800, reportofonul ICD-PX820 beneficiaza de un o conexiune USB (cablul inclus în pachet), pentru transferul fiserelor MP3 pe PC (nu si pe sisteme Mac), pentru salvare, editare sau împartasirea acestora cu prietenii. Într-un pachet deosebit, modelul ICD-PX820D include o copie a aplicatiei Dragon NaturallySpeaking 10 Recorder Edition, pe CD-ROM.

De asemenea disponibile, modelele ICD-BX800M si ICD-PX820M în acelasi pachet reprezinta o oferta valoroasa, cu un microfon detasabil inclus. Mai avantajoasa decât cumpararea dispozitivelor individual, oferta este perfecta pentru capturarea discursurilor si a interviurilor cu o calitate superioara.

Noile modele de reportofoane digitale ICD-SX750, ICD-SX850, ICD-BX800 si ICD-PX820 vor fi disponibile începând cu lunile aprilie-mai ale anului 2010, în magazinele partener Sony. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?