hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Sony lanseaza noua serie colorata VAIO E de 14 inci

Sony lanseaza noua serie colorata VAIO E de 14 inci

calendar_month 22 Mar 2010, 13:16
Gama notebook-urilor multimedia VAIO E se imbogateste cu o noua serie conceputa pentru utilizatorii care vor sa imbine stilul cu utilitatea.

Cu un design care o diferentiaza din multime, seria VAIO E de 14 inci atrage atentia in primul rand prin stilul inconfundabil, complimentat de nuantele rosu aprins si albastru aprins. Logo-ul VAIO “pluteste” deasupra ecranului accetuand impresia de adancime a carcasei.

Display-ul LED de 35,5 cm (14 inci) si noile culori ale serie E vor convinge utilizatorii sa incerce o noua experienta interactiva, fie ca este vorba de simpla navigare pe internet, de blogging sau de divertismentul multimedia, folosindu-se de rezolutia de 1600x900 si raportul de cinema 16:9.

Toate modelele seriei E sunt concepute plecand de la principiul de utilizare zilnica. Astfel, utilizatorii nu trebuie decat sa apese butonul WEB pentru a accesa, in cateva secunde, toate functiile de navigare si editare pe internet fara sa deschida sistemul de operare prin secventa de butare. in plus, aplicatia Quick Web Access permite navigarea in pagini multiple si afisarea multipla pe ecran.

Un buton dedicat ASSIST acceseaza rapid aplicatia VAIO Care, care faciliteaza diagnosticarea si rezolvarea oricarei probleme de sistem, prin doar cateva click-uri. Chiar si atunci cand sistemul de operare nu se initiaza corect, utilizatorul poate apasa butonul ASSIST si aplicatia VAIO Care il va ghida prin metoda de diagnosticare a problemei, oferind variante de solutionare fara batai de cap.

Modelele seriei VAIO E include procesoarele Intel® Core™ de utlima generatie si 4GB de memorie DDR3 care faciliteaza rezolvarea rapida a oricarei sarcini. in plus, datorita unitatilor de procesare vizuala ATI Mobility Radeon™ 5000 utilizatorii pot edita fotografii sau pot viziona filme de inalta definitie cu usurinta.

Trei porturi USB pozitionate lateral sunt completate de un al patrulea port eSATA/USB. Adaugati un hard disk SATA extern pentru a va bucura de transferuri de pana la 6 ori mai rapide decat prin portul USB2.0, fiind o metoda mult mai eficienta de salvare sigura a fisierelor media sau de editare a clipurilor video. Alternativ, utilizatorul poate folosi portul suplimentar drept o a patra conexiune USB, daca functia eSATA nu este inca utilizata.

O caracteristica unica pentru modelele VAIO, varietatea de aplicatii de la Sony ajuta utilizatorul sa se bucure de colectia media personala. Initiata doar prin atingerea butonului VAIO incorporata in ecranul frontal, aplicatia Media Gallery usureaza simtitor explorarea colectiei de muzica, imagini sau clipuri video. Utilizatorul poate selecta fisierele favorite, in functie de preferintele de navigare deja stocate. Noua aplicatie PMB (Picture Motion Browser) editia VAIO permite administrarea, editarea si impartasirea clipurilor video si a imaginilor. VAIO E este echipat cu sistemul de operare Windows® 7 Home Premium Edition, pentru o experienta de utilizare intuitiva, completa. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: