Sony ¬ Doua noi sisteme audio pentru masina, din seria Xplod: DSX-S200X si DSX-S300BTX
2/2472
calendar_month 20 Apr 2010, 17:59
Sistemul de stocare a player-ului audio, cu trasaturi unice, inteligente, DSX-S100, anuntat in cadrul CES 2010, va fi acompaniat de inca doua noi modele: Xplod DSX-S300BTX si DSX-S200X.

Aceasta serie de playere digitale pentru masina fac parte dintr-un concept complet inovator de solutii audio, pentru a se incadra in tendintele moderne de ascultare a muzicii preferate. Acestea au fost exclusiv create pentru player-ele media digitale, fiind dotate cu o solutie de stocare inedita, dar si cu o calitate a redarii sunetului impecabila. Noile modele dispun si de mai multa flexibilitate, precum si de mai multe optiuni de alegere a sistemului audio preferat, in functie de modul in care ascultati muzica in propria masina.

Utilizatorii prefera, mai nou, sa redea muzica preferata de pe player-ul portabil, instant, in loc de clasicul CD. Cu ajutorul sistemului “Tune Tray” de la Sony, dispozitivele dumneavoastra audio primesc un loc important in centrul consolei, fiind in acelasi timp discret pozitionat. Partea frontala a sistemului culiseaza vertical pentru a dezvalui sistemul Tune Tray. Utilizatorul poate conecta imediat un dispozitiv USB, un WALKMAN® sau orice iPod/iPod touch.

Noile modele care beneficiaza de sistemul Xplod Tune Tray sunt DSX-S300BTX si DSX-S200X, ce dispun de fete detasabile, cu un ecran OEL, cu 4 linii, foarte vizibil si de o a doua conexiune USB. Conexiunea USB frontala si conxiunea USB secundara sunt deosebit de utile pentru utilizatorii ce conecteaza un stick USB in Tune Tray si vor sa asculte muzicp si de la un alt player portabil sau un smartphone precum iPhone – actualizat in permanenta cu noi melodii. Cu ajutorul ecranului cu 4 linii, utilizatorii beneficiaza de afisarea mai multor informatii.

Selectarea muzicii dorite este mai mult decat facila, cu functiile speciale precum canalele SensMe™, functia ZAPPIN™ si Quick-BrowZer™ de la Sony. Cu ajutorul aceleiasi tehnologii utilizate pentru WALKMAN sau VAIO, functia SensMe permite descoperirea muzicii personale, intr-o noua maniera. Functia sorteaza automat muzica pe diferite canale, pentru a se potrivi cu starea de spirit a utilizatorului, in mai multe tipuri – pe autostrada, naveta de dimineata, goana in mijlocul noptii etc. Cand nu stiti ce anume v-ar placea sa ascultati, apasati pe butonul “ZAP” si player-ul va incepe sa scaneze si sa redea bucati din melodii, pentru o mai usoara alegere a utilizatorului. Cu ajutorul functiei Quick-BrowZer, puteti cauta muzica dupa artist, album, gen, playlist, fiser sau director, prin simpla rotire a butonului de volum, plus apasare pentru selectare.

Procesorul de sunet avansat de la Sony realizeaza o redare perfecta a muzicii in masina, prin functiile EQ7, Listening Position (Time Alignment), DM+ advanced, Rear Bass Enhancer si Dynamic Loudness.

Modelul DSX-S300BTX dispune si de conexiune Bluetooth, fiind astfel si mai flexibil in conectarea mai multor dispozitive. Utilizatorul poate sincroniza pana la 500 de numere de telefon in memoria interna a dispozitivului DSX-S300BTX, pentru a explora agenda pe afisajul ecranului si pentru a realiza apeluri telefonice. Cu ajutorul conexiunii Bluetooth, utilizatorul poate reda si muzica, fara ajutorul firelor. De asemenea, utilizatorul poate realiza si apeluri hands free, cu ajutorul sistemului audio, pentru mai multa siguranta la volan!Experimentati un nou stil si o noua maniera de a va bucura de muzica preferata, cu noile sisteme audio pentru masina, de la Sony. Modelele DSX-S300BTX si DSX-S200X vor fi disponibile in Romania, incepand cu finalul lunii septembrie 2010.
“iPod” si“iPhone” reprezinta marci inregistrate ale Apple Inc.