hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Sony ¬ dimineti mai frumoase cu noile radiouri cu ceas

Sony ¬ dimineti mai frumoase cu noile radiouri cu ceas

calendar_month 23 Mar 2010, 11:57
Mai mult decât orice radio cu ceas! Noul model ICF-C717PJ de la Sony beneficiază de funcţii inteligente, pentru o trezire rapidă şi confort sporit.


Compact şi elegant, cu finisaj din aluminiu, modelul ICF‑C717PJ dispune de un design excelent pentru orice cameră de dormit. Modelul reprezintă, de asemenea, primul radio cu ceas de la Sony care dispune şi de un proiector încorporat. Utilizatorul nu trebuie decât să rotească modulul de lentilă, în orice unghi şi dispozitivul va proiecta afişarea ceasului pe orice perete sau pe tavan, pentru o vizionare confortabilă.

Radioul cu ceas dispune de multiple variante de semnalizare a alarmei, prin funcţia de alarmă dublă. Utilizatorul poate asculta emisiunea preferată de la radio, cu tunerul digital FM/AM sau îşi poate conecta dispozitivul iPod* sau orice alt player de muzică la portul audio jack, întâmpinând astfel ziua cu melodiile preferate.

O nouă metodă de relaxare: utilizatorul poate selecta dintre cele cinci sunete din natură relaxante, pentru a fi acompaniat atunci când adoarme sau merge la culcare – sunete fidele care recreează lumea subacvatică, valurile, susurul râurilor montane, ploaia sau ciripitul păsărilor.

Ecranul LCD generos, luminos, foarte uşor de citit, cu o lumină albastră, oferă controlul luminozităţii, în patru paşi, pentru o vizionare confortabilă, la orice oră din zi sau noapte.

Noul dispozitiv dispune şi de un termometru ce indică temperatura ambientală din camera de dormit, pentru o metodă ideală de a verifica căldura din cameră, pentru un somn liniştit.

Pană de curent? Nici o problemă. Chiar dacă nu este conectat la o sursă de alimentare, modelul beneficiază de o baterie de siguranţă care vă va trezi, cu siguranţă, la momentul potrivit.

Noul model de radio cu ceas de la Sony, ICF-C717PJ, va fi disponibil începând cu finalul lunii aprilie 2010.

* iPod reprezintă o marcă înregistrată a Apple Inc. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?