hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Sony ¬ Actualizari pentru aplicatiile camerelor Alpha

Sony ¬ Actualizari pentru aplicatiile camerelor Alpha

calendar_month 07 Apr 2010, 10:54
Actualizare gratuita pentru reducerea zgomotului de imagine, la valori ISO ridicate

Utilizatorii modelelor de camere foto SLR digitale Alpha dispun acum de un control sporit pentru crearea fotografiilor frumoase, cu zgomot de imagine redus, cu ajutorul aplicatiei Image Data Converter.

Versiunea 3.2 a aplicatiei Image Data Converter SR beneficiaza de noi algoritmi ce reduc semnificativ zgomotul de imagine, chiar si la setarea inalta a valorii ISO, in timpul convertirii imaginilor RAW in fisiere JPEG. Procesarea este optima la valori de ISO 800 sau mai ridicate, cu rezultate impresionante, datorate minimizarii zgomotului de culoare – procesare eficienta pana la valori ISO 12800 (in functie de modelul DLSR).

Noul agloritm intra in functiune in timpul convertirii fisierelor RAW sau cRAW (in functie de modelul DSLR) in fisiere JPEG, in cazul tuturor modelelor curente sau anterioare de camera foto SLR digitale de la Sony (mai putin pentru modelul DSLR-A100).

Versiunea 3.2 a aplicatiei Image Data Convertor SR apartine aplicatiei de administrare a fisierelor Image Data Suite, ce include si Image Data Lightbox SR, versiunea 2.2. Disponibil gratuit o data cu toate noile camere SLR digitale de la Sony, pachetul de aplicatii imbunatatit ofera suport si pentru sistemul de operare Mac 10.6 (Snow Leopard).

Utilizatorii de camera foto Alpha inregistrati pot descarca gratuit aplicatia Image Data Convertor SR, versiunea 3.2, in limba engleza, de pe pagina de suport Sony Europe, incepand cu prima saptamana a lunii aprilie. Versiunea pentru restul limbilor va fi disponibila pentru descarcare in urmatoarele 10 zile lucratoare. Pentru descarcarea noii actualizari, vizitati: http://support.sony-europe.com/dime/digistill/alpha/alpha.aspx? 

Sondaj

Folositi internetul pentru: