SoftServe, partenerul Google Cloud al anului pentru dezvoltarea talentelor in EMEA, cu peste 640 de certificari
3/36559
calendar_month 25 Apr 2024, 14:30


SoftServe, una dintre cele mai importante companii de consultanta IT din regiune, a primit recunoasterea partenerul anului in domeniul Google Cloud Talent Development pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). In total, in 2023, compania a obtinut 648 de certificari Google Cloud. 

Premiul recunoaste angajamentul SoftServe de a dezvolta si promova competentele in domeniul cloud, prin solutii de invatare variate, reconversie profesionala si certificari platite de companie. 

“Premiile oferite de Google partenerilor celebreaza impactul si valoarea pe care acestia o aduc clientilor. Am ales SoftServe drept partenerul anului, in cadrul ceremoniei de anul acesta, datorita realizarilor care au dus la succesul clientilor nostri”, a declarat Kavin Ichhpurani, vicepresedinte corporativ, Global Ecosystem & Channels la Google Cloud.

Anul trecut, pentru a-i incuraja pe angajati sa obtina certificari, compania a lansat Google Cloud Certification Challenge, o campanie prin care atingerea tintei de certificari la nivel de companie aducea cu sine si o donatie catre fundatia caritabila a SoftServe – Open Eyes.

SoftServe a depasit tinta initiala de 292 de certificari inca din primul trimestru al anului. Pana la finalul lui 2023, specialistii SoftServe au obtinut 648 de certificari, ceea ce a determinat Consiliul de Administratie al SoftServe sa dubleze valoarea donatiei oferite catre Open Eyes. Fondurile au fost utilizate pentru a furniza echipamente medicale catre cinci spitale din Ucraina. 

“Vreau sa imi exprim recunostinta sincera fata de fiecare membru al echipei pentru angajamentul si efortul lor remarcabil. Rapiditatea si profesionalismul demonstrat au subliniat calitatea echipei noastre si au contribuit la consolidarea SoftServe permitandu-ne, in acelasi timp, sa oferim sprijin catre si mai multe persoane aflate in nevoie", a declarat Taras Vervega, co-fondator si membru al Consiliului de Administratie SoftServe.

SoftServe s-a extins pe plan local in mai 2022, iar in 2023 specialistii din Romania au obtinut 115 certificari, dintre care 15 Google Cloud. 

Misiunea SoftServe ramane, in continuare, aceea de a sprijini organizatiile din peste 16 tari la nivel mondial sa-si atinga  potentialul de utilizare a datelor prin intermediul inteligentei artificiale pe platforma Google Cloud. Abordarea companiei este directa si eficienta, oferind solutii inovatoare care permit companiilor integrarea eficienta a tehnologiilor AI pentru transformarea datelor in informatii valoroase de business. De la dezvoltare la monetizare, SoftServe optimizeaza aplicatiile si valorifica oportunitatile de pe piata pentru a accelera progresul in domeniul companiilor inteligente.