hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Seria WALKMAN B150 ¬ compacta si colorata

Seria WALKMAN B150 ¬ compacta si colorata

calendar_month 14 Apr 2010, 13:18
In ciuda dimensiunilor ultra-compacte, seria WALKMAN B150 isi face simtita prezenta printr-un sunet plin si bogat. Un buton usor de accesat ofera mai multa putere basului, instantaneu, vizibil si prin led-urile rosii care vor pulsa simultan.

Conectorul USB incorporat leaga dispozitivul WALKMAN direct de PC, fara necesitatea altor cabluri sau aplicatii suplimentare: folositi functia drag-and-drop pentru a incarca piesele dumneavoastra favorite. Conexiunea directa prin USB permite transferul facil al muzicii, inregistrarea directa sau redarea prin intermediul sistemelor audio compatibile Mini/Micro.

Procedeul este simplu si clar, cu un LCD de trei linii, care ofera informatii despre melodie si artist. La o atingere, tehnologia ZAPPIN scaneaza prin melodiile stocate, redand mostre din fiecare cantec, pentru a te ajuta sa identifici melodia dorita.

Pentru utilizatorii pe graba, o incarcare de 3 minute ofera suficienta autonomie pentru 90 de minute de redare, in timp ce bateria alimentata complet ofera 18 ore neintrerupte de redare.

Seria de dispozitive WALKMAN B150F dispune suplimentar de un tuner FM, pentru ascultarea postului preferat indiferent de locul in care se afla utilizatorul. Mai mult, acesta poate stoca note vocale sau emisiunile radio preferate cu ajutorul dispozitivului de inregistrare integrat.

Accesoriile optionale ale seriei WALKMAN NWZ-B150 includ suportul de brat CKA-NWU10 – ideal pentru a pastra Walkman-ul asigurat in timp ce va antrenati sau pur si simplu va distrati.

Seria WALKMAN NWZ-B150 face parte din colectia de dispozitive MP3 si MP4 de la Sony. Gama WALKMAN include seria X, de inalta performanta cu ecran tactil si tehnologia Digital Noise Cancelling, seria A, ultra-subtire cu ecran OLED de 7.1cm (2.8”); seria S cu speaker incorporat; seria E, compacta si cu o redare a sunetului foarte buna si seria W, portabila pentru activitati sportive.

Noua serie WALKMAN NWZ-B150 de dispozitive MP3 de la Sony este disponibila intr-o gama de culori care cuprinde: negru, albastru, roz si rosu, care vor fi disponibile incepand cu Iunie 2010. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?