Samsung se asociaza cu ligile de surfing, skateboard si breakdance pentru a celebra si a sprijini comunitatile sportive in drumul lor spre Paris 2024
3/36399
calendar_month 01 Apr 2024, 10:50


Noile parteneriate cu World Surf League, Street League Skateboarding si Pro Breaking Tour – bazate pe valori comune si respect – înglobeaza convingerea brandului ca "Deschiderea câstiga întotdeauna"

 
Samsung Electronics Co., Ltd., Partener Olimpic si Paralimpic la nivel mondial, a anuntat trei noi relatii de colaborare din dorinta de a continua sprijinul pe termen lung al companiei pentru sport si valorile sale profund înradacinate în componenta de incluziune si accesibilitate. Colaborarea va aduce Samsung alaturi de World Surf League (WSL), Street League Skateboarding (SLS) si Pro Breaking Tour (PBT), pentru a celebra sporturile de surfing, skateboard si breakdance – si comunitatile acestora – în drumul spre Paris 2024 si dincolo de acesta.
 
Asa cum s-a anuntat la începutul acestui an, tema oficiala a Samsung pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris 2024, „Deschiderea câstiga întotdeauna”, reprezinta convingerea brandului ca, prin intermediul unei minti deschise, fiecare experienta noua devine o realizare semnificativa care deschide noi perspective si posibilitati infinite. Aceste trei sporturi, fiecare construit pe valori comune si respect, îmbratiseaza viziunea Samsung, aceea ca „Deschiderea câstiga întotdeauna”, iar compania este hotarâta sa sprijine aceste comunitati strâns unite, care inspira prin puterea exemplului.
  
"Surf, skateboard si breakdance, desi sunt sporturi cât se poate de diferite, unice, împartasesc o baza comuna.
Mentalitatea deschisa de a încerca lucruri noi, determinarea de a depasi limitele a ceea ce este posibil si o cultura a incluziunii care primeste cu bratele deschise pe toata lumea sunt aspectele fundamentale ale fiecarui sport. Acestea sunt trasaturi cu care si noi, la Samsung, ne identificam, si suntem onorati sa sprijinim aceste trei organizatii si sportivii lor, precum si sa recunoastem meritele comunitatile lor – nu doar pe parcursul evenimentului Paris 2024, ci si pe durata deschiderii sporturilor în fata lumii în fiecare zi." a declarat Stephanie Choi, EVP & Head of Marketing of Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.
 
Samsung va fi alaturi de sportivii si comunitatile de fani ale WSL, SLS si PBT pentru evenimentele cheie în drumul catre Jocurile Olimpice. Aceste parteneriate vor prinde viata si prin intermediul unei noi initiative colaborative menite sa evidentieze figurile iconice si subculturile fiecarei comunitati, precum si povestile lor unice, care vor fi dezvaluite în luna aprilie.
 
"Suntem mândri sa ne asociem cu Samsung pentru a ne valorifica sportivii si calatoria acestora catre Paris 2024 – si Tahiti. Împreuna vom sarbatori cultura, comunitatile si sportivii unici ai surfingului în acest an important si incitant pentru sport", a declarat Tim Greenberg, WSL EVP, Content Strategy and Production.
 
„Organizatia noastra a fost înfiintata cu scopul de a promova popularitatea si recunoasterea skateboardingului de strada la nivel mondial. Traim cu aceste valori în fiecare zi si suntem foarte încântati sa colaboram cu Samsung, un brand care se concentreaza pe deschidere si incluziune. Împreuna, vom consolida platforma, ne vom sustine comunitatea si vom întari credinta comuna în deschidere si incluziune”, a declarat Matt Rodriguez, General Manager, SLS.
 
"În decursul ultimului deceniu de la înfiintarea turului nostru, am fost martori la o evolutie incredibila a sportului si culturii noastre. De asemenea, avem o recunostinta imensa pentru b-boys si b-girls care împing limitele creativitatii si ale manifestarilor personale în fiecare zi. Acum, ne pregatim sa facem istorie cu debutul nostru olimpic, si suntem încântati ca Samsung este alaturi pentru a amplifica acest moment esential în calatoria sportului nostru", a declarat Chris Wright, cunoscut si sub numele de "CrosOne", fondatorul PBT.
 
Mai multe detalii despre initiativa comunitatii si activitatile partenere vor fi împartasite în saptamânile urmatoare.