Samsung Galaxy S24 Ultra creeaza noi standarde de durabilitate si claritate vizuala cu Corning Gorilla Armor
3/35960
calendar_month 22 Ian 2024, 15:41


Corning ofera durabilitate fara precedent si o experienta vizuala maximizata pe cel mai recent smartphone Samsung, cu cel mai rezistent si cel mai avansat din punct de vedere optic Gorilla® Glass de pana acum

Samsung Electronics Co., Ltd. si Corning Incorporated (NYSE: GLW) au anuntat astazi ca dispozitivele Galaxy S24 Ultra vor avea incorporata noua sticla de protectie Corning® Gorilla® Armor. Gorilla Armor ofera o combinatie unica de durabilitate si claritate vizuala, un afisaj mai bogat in lumina soarelui si o protectie mai mare impotriva daunelor cauzate de utilizarea zilnica.

„Corning’s Gorilla® Glass si seria Galaxy S au generat progrese semnificative in directia obtinerii unei durabilitati mai mari. Acest parteneriat a facut posibil ca oamenii sa utilizeze produsele noastre cu incredere.”, a spus Kwangjin Bae, EVP si sef al echipei Mechanical R&D din cadrul diviziei de Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

Corning® Gorilla® Armor foloseste un tip diferit de material de protectie pentru telefoanele smart. In comparatie cu o suprafata clasica de sticla, Corning Gorilla Armor reduce reflexia cu pana la 75%, ceea ce imbunatateste claritatea afisajului si minimizeaza reflexiile ecranului in aproape orice mediu1.

Noul material de protectie Corning optimizeaza rezistenta Galaxy S24 Ultra. In testele de laborator Corning, Gorilla Armor a demonstrat o durabilitate superioara in comparatie cu sticla acoperita de aluminosilicat ale competitorilor2. Pentru a-si masura rezistenta exceptionala la zgarieturi, Corning a creat un nou test de laborator, „Scratch Bot”, pentru a reproduce micro zgarieturile cauzate de utilizarea zilnica. La acest test riguros, Gorilla Armor nu a prezentat nicio zgarietura vizibila si a demonstrat de peste patru ori mai multa rezistenta la zgarieturi decat sticla de protectie pe baza de aluminosilicat ale competitorilor.

Gorilla Armor contine in medie 25% continut reciclat inainte de consum, asa cum este validat de UL Solutions3.

„Gorilla Armor combina experienta Corning in cercetare si expertiza in inginerie cu designul Samsung centrat pe utilizator si experienta oferita acestuia. Aceasta ultima inovatie abordeaza simultan atat nevoia de durabilitate, cat si nevoia noastra din ce in ce mai mare de optica mai performanta – aducand in prezent experienta de telefonie mobila a viitorului.”, a spus David Velasquez, VP si GM al Corning® Gorilla® Glass. 

Lansarea telefoanelor Galaxy S24 Ultra cu Gorilla Armor vine in continuarea unui importante aniversari pentru Samsung si Corning. Anul trecut a marcat implinirea a 50 de ani de parteneriat al celor doi lideri in industrie. Samsung si Corning au colaborat pentru prima data in 1973 pentru a face televizoarele mai accesibile consumatorilor din Coreea.

Acelasi spirit de colaborare a fost dus de-a lungul unei jumatati de secol. Corning® Gorilla® Glass a fost prezent pe nenumarate dispozitive Samsung, de la unele dintre cele mai vechi smartphone-uri Galaxy pana la cele mai recente, inclusiv seria Galaxy S23, Galaxy Z Fold5 si Galaxy Z Flip5, toate avand incorporate Corning® Gorilla® Glass Victus® 2. Lansarea dispozitivelor Galaxy S24 Ultra cu Gorilla Armor continua aceasta colaborare de lunga durata dedicata crearii inovatiilor la nivel mondial, vitale pentru industria electronica mobila de larg consum.1. Specificatiile de performanta pentru Corning® Gorilla® Armor se bazeaza pe testele interne de laborator ale Corning. Performanta reala poate varia.
2. Specificatiile de performanta pentru Corning® Gorilla® Armor se bazeaza pe testele interne de laborator ale Corning. Performanta reala poate varia.
3. Continutul reciclat inainte de consum, asa cum este definit de UL, este materialul care nu a ajuns niciodata la utilizatorul final, fiind deviat de la fluxul de deseuri in timpul procesului de fabricatie.