hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Samsung Electronics ocupa locul intai pe piata globala de semnalistica digitala pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung Electronics ocupa locul intai pe piata globala de semnalistica digitala pentru al 15-lea an consecutiv

calendar_month 12 Apr 2024, 15:45


Samsung isi consolideaza pozitia de lider pe piata, dupa un deceniu si jumatate de performante remarcabile, inregistrand vanzari 

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi ca a fost desemnat pentru al cincisprezecelea an consecutiv cel mai mare producator de semnalistica de catre firma de cercetare de piata Omdia, reconfirmandu-si astfel pozitia de lider in piata globala a semnalisticii digitale .

Conform datelor Omdia, in 2023, Samsung nu doar ca a dominat piata globala a semnalisticii cu o cota de piata de 33%, dar a si vandut peste 2 milioane de unitati – un numar record pentru companie .

„Pozitionarea noastra pe primul loc pe piata globala a semnalisticii timp de 15 ani consecutivi reflecta angajamentul nostru ferm fata de inovatie si capacitatea noastra de a raspunde cerintelor in schimbare ale pietei si ale clientilor nostri. Vom continua sa aducem valoare clientilor nostri prin furnizarea de dispozitive specializate, solutii si servicii adaptate nevoilor lor variate”, a declarat Hoon Chung, Vicepresedinte Executiv al Diviziei Visual Display, din cadrul Samsung Electronics.

Samsung Electronics aduce in mod constant pe piata produse de semnalistica adaptate diverselor nevoi ale mediului de afaceri.

-    The Wall este primul ecran modular din lume cu tehnologie micro LED. Datorita formatului sau modular, The Wall le permite utilizatorilor sa ajusteze dimensiunea, raportul si forma ecranului in functie de preferinte si modalitatea de utilizare.
-    Smart Signage ofera o senzatie excelenta de imersiune datorita profilului sau ultra-subtire si designului uniform al ramelor.
-    Semnalistica pentru exterior este adaptata pietelor sportive, de referinta si statiilor de incarcare a vehiculelor electrice. Ecranele din portofoliul de semnalistica pentru exterior sunt concepute pentru a asigura o vizibilitate clara in orice conditii meteorologice.
-    Samsung Interactive Display este o tabla electronica optimizata pentru piata educationala, care pune instrumente educationale la indemana profesorilor si studentilor.

Extinderea gamei de produse The Wall este demonstratie a inovatiilor si a tehnologiei de varf ale Samsung. Produsele precum The Wall All-in-One si The Wall for Virtual Production au fost alese de clienti pentru convenienta lor exceptionala si pentru scenariile de utilizare unice, in timp ce The Wall a fost selectat ca display preferat pentru hoteluri de lux precum Atlantis The Royal din Dubai si Hilton Waikiki Beach din Hawaii.

Suprematia Samsung in industria semnalisticii digitale se datoreaza angajamentului companiei fata de inovatie in produse si servicii. De exemplu, introducerea in luna ianuarie a primului display Micro LED transparent din lume a fost remarcata de experti din industrie ca fiind urmatoarea generatie de ecrane comerciale, primind recunoasteri precum "Cel mai uimitor LED" si "Cel mai bun ecran transparent" din partea outletului de stiri AV din America de Nord, rAVe.

Introducerea recenta a platformei Samsung Visual eXperience Transformation (VXT) demonstreaza in continuare angajamentul Samsung fata de inovatia in domeniul display-urilor. Aceasta platforma nativa in cloud combina continutul si operatiunile de semnalistica la distanta pe o singura platforma sigura, oferind servicii si solutii care depasesc sfera hardware-ului si asigurand o functionare si gestionare fara cusur pentru utilizatori.



Privind in viitor, piata globala a semnalisticii este pregatita pentru o crestere rapida, cu o crestere anuala estimata de 8%, ceea ce ar duce la o dimensiune proiectata a pietei de 24,6 miliarde de dolari pana in 2027, in crestere fata de 14 miliarde de dolari inregistrate in 2020 .





 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?