Samsung Electronics o obtinut certificari ISO pentru sistemele cloud VXT, MagicINFO si LYNK
3/36057
calendar_month 02 Feb 2024, 15:02


Samsung  a anuntat pe 31 ianaurie ca a obtinut certificarile ISO/IEC 27001:2022 si ISO/IEC 27701:2019 de la British Standards Institution (BSI) pentru sistemele sale de management al continutului de semnalizare digitala (CMS).

Cele trei sisteme premiate cu certificarile sunt platforma Samsung Visual eXperience Transformation (VXT) , MagicINFO ™ si LYNK Cloud ™ .

ISO/IEC 27001:2022 este standardul principal pentru sistemele de management al securitatii informatiilor (ISMS), care defineste diferitele cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca un ISMS. Ca o extensie a standardului 27001, ISO/IEC 27701:2019 specifica cerinte si ofera indrumari pentru stabilirea, mentinerea si imbunatatirea unui Sistem de management al informatiilor privind confidentialitatea in contextul unei organizatii.

„Protectia datelor si operatiunilor clientilor a devenit o cerinta fundamentala a industriei”, a declarat Alex Lee, vicepresedinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics.„Primirea acestor certificari indica eforturile noastre continue de a ne asigura ca solutiile noastre de semnalizare digitala sunt platforme extrem de fiabile si de incredere pentru clienti.”

Obtinand aceste certificari, CMS-urile digitale Samsung si-au demonstrat si mai mult aderarea la cele mai inalte standarde in securitatea informatiilor.

Certificarile recunoscute la nivel global subliniaza importanta gestionarii in siguranta a datelor companiei si clientilor, concentrandu-se pe principii precum integritatea datelor, disponibilitatea si confidentialitatea, reafirmand totodata angajamentul Samsung de a mentine aceste standarde in mod constant in toate domeniile operatiunilor de semnalizare digitala.

„Intr-o epoca in care securitatea datelor este primordiala, certificarile standardizate ofera companiilor siguranta si linistea de care au nevoie atunci cand gestioneaza informatiile sensibile”, a declarat Dénelise L'Ecluse, Managing Director of Assurance pentru Europa Continentala la BSI.„Certificarile ISO/IEC 27001:2022 si ISO/IEC 27701:2019 acordate sistemelor Samsung VXT , MagicINFO si LYNK Cloud exemplifica nivelul ridicat de securitate si increderea oferita de aceste platforme clientilor B2B.”

Pentru afisajele de semnalizare si ospitalitate Samsung, integrarea cu Samsung VXT , MagicINFO ™ si LYNK Cloud ™ asigura ca acestea sunt certificate la nivel global pentru securitate sporita a datelor si permite operatiuni mai sigure de zi cu zi ale utilizatorului.

Aceste solutii sporesc fiabilitatea si competitivitatea ofertelor de semnalizare Samsung in trei domenii diferite:

Samsung VXT 

Un CMS nativ din cloud care combina gestionarea continutului si a semnalizarii de la distanta pe o singura platforma sigura. Proiectata pentru usurinta de utilizare, solutia all-in-one permite companiilor sa-si creeze si sa gestioneze cu usurinta ecranele digitale. Ea eficientizeaza operatiunile cu configurare si recuperare rapida, oferind in acelasi timp o implementare usoara, economii de costuri si timp de nefunctionare minim in timpul defectiunilor. Caracteristica sa VXT Canvas simplifica crearea de continut, facandu-l mai intuitiv si mai usor de utilizat.

MagicINFO ™

Un CMS de semnalizare digitala pentru crearea, implementarea si gestionarea continutului. Caracteristicile sale cheie includ monitorizarea in timp real, analiza datelor mari si setarile de securitate robuste, inclusiv conformitatea cu standardul ISO. Aceste caracteristici il fac ideal pentru distributia de continut, oferind securitate la nivel de intreprindere si un management eficient.LYNK Cloud ™ 

Adaptata pentru industria ospitalitatii, aceasta solutie faciliteaza gestionarea eficienta a continutului si a dispozitivelor pentru toate afisajele hoteliere. LYNK Cloud™ ajuta la monitorizarea si gestionarea de la distanta a utilizarii dispozitivului in camerele de oaspeti, sporind ospitalitatea atat in ​​ceea ce priveste eficacitatea operationala, cat si experienta generala a oaspetilor.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?