hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Samsung aduce experienta de utilizare de pe Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Tab S9 Series si Watch6 Series si pe generatiile anterioare

Samsung aduce experienta de utilizare de pe Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Tab S9 Series si Watch6 Series si pe generatiile anterioare

calendar_month 25 Aug 2023, 15:10


Actualizarea Samsung vine cu o serie de imbunatatiri menite sa asigure confort unui numar mai mare de utilizatori la nivelul intregului ecosistem Samsung Galaxy

Samsung aduce caracteristici selectate de la cea mai recenta interfata One UI la generatiile anterioare de dispozitive printr-o noua actualizare. Aceasta actualizare face parte din misiunea continua a companiei de a imbunatati ecosistemul Galaxy, a maximiza productivitatea si experientele de divertisment pentru utilizatori. Astfel, inovatiile de varf lansate pe seriile Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Tab S9 si Watch6 ajung catre mai multi utilizatori din intreaga lume.

Pentru a oferi utilizatorilor o experienta de utilizare mai fluida si imbunatatita, actualizarea software-ului One UI 5.1.1 va fi disponibila pe dispozitivele Galaxy Z Fold4 si Z Flip4 incepand cu aceasta luna si ulterior pe dispozitivele Z Fold3, Z Flip3, Z Fold2 si Z Flip. Utilizatorii Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra, Tab S7, S7+, Tab S7 FE, Tab S6 Lite, Tab A8, Tab A7 Lite, Tab Active 3 si Tab Active 4 Pro se vor bucura, de asemenea, de mai multe functii noi. In plus, utilizatorii Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 si Watch4 Classic vor experimenta actualizari cheie in baza imbunatatirilor aduse de One UI 5 Watch.

Noi modalitati de a interactiona cu smartphone-urile noastre

Cu One UI 5.1.1, utilizatorii Galaxy Z Flip4 si Z Fold4 de vor putea bucura de continutul media preferat mai usor ca niciodata prin Flex Mode2, datorita unei game de caracteristici si functionalitati imbunatatite.

Acest upgrade simplifica acum afisarea sau ascunderea panoului Flex Mode. Prin plierea telefonului in Flex Mode, pictograma panoului va ramane pe ecran pentru a permite accesul usor. Prin simpla glisare si plasare a pictogramei pe bara de instrumente, panoul personalizabil Flex Mode ofera utilizatorilor acces facil la functii precum Multi Window3, touchpad, captura de ecran si multe altele.

Cu noua actualizare, butonul barei de redare media - completat cu un fast forward de 10 secunde, derulare si alte caracteristici - este prezentat intr-un singur loc convenabil atunci cand se activeaza Flex Mode Panel. De asemenea, pentru a gestiona mai usor bara de progres a suportului media este nevoie doar de o apasare in jos. In Flex Mode, continutul poate fi derulat inainte sau inapoi cu o singura atingere prin Flex Mode Panel Tool Bar. In plus, poate fi deschisa o noua fereastra multipla pentru a raspunde la un mesaj sau pentru a cauta recenzii online, toate acestea fara a intrerupe vizualizarea. 

Mai multe actiuni in acelasi timp si o experienta versatila

Cu noua actualizare, experienta de multitasking pe telefoanele pliabile si tablete este mult imbunatatita. In timp ce un utilizator vizioneaza un videoclip folosind Galaxy Z Fold4, Z Flip4 sau Tab S8, poate deschide cu usurinta Samsung Internet intr-o fereastra pop-up pentru a cauta ceva in paralel, cat timp este redat clipul. Cand s-a terminat navigarea, fereastra poate fi trasa cu usurinta pana la marginea ecranului. Pentru a accesa din nou Samsung Internet, fereastra pop-up poate fi atinsa pentru a o redeschide. 

Pentru a comuta intuitiv de la fereastra pop-up la Multi Window 3, poate fi  apasat bara din partea de sus a ferestrei pop-up. Noua actualizare accepta lansarea si controlul mai usor al ecranului, comutarea fara probleme la vizualizarea divizata si apasare lunga a barei pentru vizualizare pop-up. Functia de glisare si drag and drop cu doua maini4 este acum acceptata pe ecranul principal al telefoanelor pliabile si tabletelor din seriile anterioare, permitand deschiderea aplicatiei dorite cu o mana si utilizarea celeilalte pentru a trage un fisier, o pictograma a aplicatiei sau alt element in fisierul sau locatia tinta. Aceasta actualizare face si mai rapida partajarea fara probleme a mai multor fotografii din Galerie prin intermediul unei aplicatii de mesagerie.
Cu cea mai recenta actualizare, utilizatorii Galaxy Z Fold4 si Tab S8 pot duce productivitatea si distractia la nivelul urmator, datorita adaugarilor inovatoare la bara de activitati. Taskbar 5 permite comutarea rapida a sarcinilor, cu acces la pana la patru aplicatii recente.

Galaxy Watch6 - sustine starea de bine a utilizatorilor si dorintele lor de exprimare
Actualizarea One UI 5 Watch aduce mai multe functii personalizate de wellness, concepute pentru a ajuta utilizatorii sa adopte obiceiuri mai sanatoase, precum si mai multe optiuni de personalizare, potrivite fiecarui stil de viata, in seriile Galaxy Watch5 si Watch4.

Cu functia actualizata de gestionare a somnului, utilizatorii isi pot intelege mai bine tiparele personale de somn printr-o interfata de utilizare mai intuitiva si o analiza detaliata prin Sleep Score Factors , Sleep Consistency si Sleep Animal Symbols10. Utilizatorii pot accesa, de asemenea, Sleep Coaching chiar de la incheietura mainii, permitandu-le sa-si urmareasca progresul si sa ramana motivati pe tot parcursul zilei. 

In plus, mentinerea unui mediu prietenos cu somnul este importanta pentru o noapte odihnitoare. Cand este timpul pentru culcare, Galaxy Watch poate contribui la setarea mediului optim de somn prin ajustarea automata a setarilor dispozitivelor conectate de acasa. Atunci cand Sleep Mode este activat, senzorul infrarosu LED invizibil de pe ceas se activeaza pentru a minimiza chiar si cele mai mici distrageri. 

Actualizarea One UI 5 Watch asigura si instrumente care permit stabilirea si atingerea obiectivelor personale de fitness. Functia personalizata a zonei de ritm cardiac analizeaza capacitatile fizice si stabileste cinci niveluri optime de intensitate a alergarii si, in plus fata de cele peste 100 de trackere de antrenament existente, acum pot fi inregistrate alergarile pe pista cu Track Run si construirea si urmarirea propriei rutine de antrenament cu functia Custom Workout. Pentru utilizatorii Galaxy Watch5 Pro, sunt disponibile functii GPX imbunatatite, utilizatorii putand acum sa exploreze si sa cucereasca noi rute mai convenabil prin intermediul GPX File Database. In plus, pot fi cautate si descarcate cu usurinta diverse fisiere de ruta GPX in jurul locatiei utilizatorului. Functia Route Workout s-a extins pentru a sprijini noi activitati sportive precum alergarea si mersul pe jos, dar si drumetiile si ciclismul.

In plus, utilizatorii Galaxy Watch5 si  Watch4 au acces la o selectie si mai mare de cadrane de ceas elegante si informative, capabile sa se potriveasca perfect stilului si obiectivelor lor. In aceasta toamna, utilizatorii Galaxy Watch Active2 si Galaxy Watch3 se vor putea bucura de unele dintre aceste noi cadrane de ceas – Stretched time si Perpetual.

Experienta imbunatatita a ecosistemului Galaxy16

Cea mai recenta actualizare One UI optimizeaza controlul camerei smartphone-ului pentru utilizatori. Cu adaugarea unui buton dedicat de acces rapid pe Galaxy Watch, camera asociata Galaxy Z Flip4 poate fi controlata mai usor de la distanta direct de la incheietura mainii pentru a comuta fara probleme modurile camerei si chiar pentru a mari sau micsora imaginile.

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?