Rogalski Damaschin isi largeste nucleul de parteneri
3/35929
calendar_month 17 Ian 2024, 13:50

Alexandra Radu devine noul partener al agentiei Rogalski Damaschin, în urma unui proces de largire a nucleului de parteneri demarat acum 2 ani, deschis în continuare consultantilor cu performante remarcabile din interiorul agentiei. Procesul va continua ca o etapa naturala în maturizarea agentiei a carei dezvoltare s-a fundamentat întotdeauna pe cresterea organica a competentelor profesionale si loialitatea echipei.

Alexandra Radu face parte din actuala echipa înca dinaintea crearii agentiei acum 16 ani, fiind parte din succesul sau constant recunoscut la marile competitii internationale sau locale de comunicare prin campanii de referinta. Odata cu intrarea în nucleul de parteneri, Alexandra Radu preia si rolul de Head of Brand Strategy, coordonand proiecte care au un accent crescut pe afirmarea brandurilor în spatiul public.  
Noul rol vine ca urmare a acumularii unei expertize valoroase care permite exprimarea identitatii brandurilor în limbaj de comunicare pe care Alexandra Radu a demonstrat-o în proiecte si campanii pentru clienti din industrii precum cea farmaceutica, bancara, retail, real-estate, tehnologie si FMCG. Alexandra are o experienta solida în dezvoltarea si implementarea unor campanii complexe de comunicare pentru clientii agentiei, campanii care au primit aprecierea juriilor din competitii nationale si internationale de comunicare, precum Romanian PR Awards, Webstock, SABRE Awards, Digital Communication Awards, European Excellence Awards. În 2019, una dintre campaniile coordonate de Alexandra Radu a fost plasata pe locul 2  în topul celor mai bune campanii de comunicare la nivel mondial, de catre juriul Global SABRE Awards, si a obtinut distinctia de Platinum Best-in-Show pentru regiunea EMEA.

Alaturi de Eliza Rogalski – Head of Corporate Reputation si de Alina Damaschin – Head of Creative, rolul Alexandrei întareste pozitionarea agentiei de partener legitim pentru servicii de comunicare globale.

"Intrarea Alexandrei în nucleul de parteneri este expresia unei viziuni la care lucram de peste 2 ani si care vine sa raspunda mai multor nevoi de business. Suntem o organizatie cu crestere organica care si-a generat întotdeauna liderii în mod natural, ca rezultat al unei culturi a învatarii, a creativitatii si performantelor, a loialitatii si transparentei. Alexandra este rezultatul acestei culturi pentru ca este chiar unul din creatorii ei. Sunt fericita si mandra pentru parcursul ei profesional si sunt convinsa ca noul rol îi va oferi toate provocarile de care un lider ca ea are nevoie pentru aceasta etapa de cariera." a declarat Eliza Rogalski, Founder & Head of Corporate Reputation.

"Suntem o echipa de oameni care se bazeaza pe oameni, pe recunoasterea punctelor tari ale fiecarui profesionist în parte si pe colaborare, iar împreuna cu Eliza am ramas mereu fidele valorilor pe care am dezvoltat business-ul si atente la cei alaturi de care l-am construit pana în acest punct, la competentele lor individuale, la caractere, la planurile lor. Alexandra are de mult timp aceasta mentalitate de partener pe care azi o recunoastem oficial, iar eu sunt extrem de bucuroasa de acest nou început alaturi de un om împreuna cu care nu doar am trait multe momente memorabile din viata agentiei, dar care are mai ales maturitatea, curiozitatea si vointa de a construi împreuna cu noi si echipa un business puternic si proiecte de comunicare valoroase pentru clienti si oameni." a declarat Alina Damaschin, Co-Founder & Head of Creative.„Le sunt extrem de recunoscatoare Elizei si Alinei pentru încrederea aratata, o alta forma de manifestare a autonomiei si a modului independent de lucru pe care le-am regasit în Rogalski Damaschin înca de la început. Sunt entuziasmata de oportunitatile pe care mi le ofera noul rol, atat din perspectiva de Head of Brand Strategy, unde sper sa am sansa de a lucra alaturi de clientii agentiei pentru a construi împreuna proiecte de comunicare cu sens, cat si din cea de partener, unde voi putea contribui la consolidarea unui mod de lucru fundamentat în strategie si creativitate cu rezultate, alaturi de colegii mei." a declarat  Alexandra Radu, Partner & Head of Brand Strategy.

Despre Rogalski Damaschin
Cu peste 15 ani de activitate, Rogalski Damaschin este una dintre cele mai mari si performante agentii de comunicare din Romania, cu un portofoliu de clienti care activeaza în industriile de energie, tehnologie, banking, farma si produse de larg consum.  Agentia este membra a PROI Worldwide si a fost clasata în anul 2020 pe locul 3 în topul celor mai creative agentii din EMEA.