hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  REPACO Capital lanseaza constructia Crevedia Retail Park, o investitie de peste 15 milioane de euro

REPACO Capital lanseaza constructia Crevedia Retail Park, o investitie de peste 15 milioane de euro

calendar_month 29 Feb 2024, 09:55


Dezvoltatorul REPACO Capital a demarat constructia unui nou strip mall, Crevedia Retail Park, a carui inaugurare este asteptata pentru cea de-a doua jumatate a anului 2024, dupa finalizarea unei investitii totale de peste 15 milioane de euro. Din suprafata totala a terenului, de 30.000 de metri patrati, cei 12.000 de metri mp GLA (inchiriabili) au fost deja contractati in proportie de peste 80%.
 
Situat pe Șoseaua București - Târgoviște, la nr. 232, lângă Kaufland Buftea, Crevedia Retail Park va deservi circa 70.000 de potențiali clienți din vecinătatea de nord-vest a Bucureștiului, care locuiesc în Crevedia și satele aparținătoare (Cocani, Crevedia, Dârza, Mănăstirea, Samurcași), în Buftea, în Mogoșoaia și, posibil, din zona Tamași - Corbeanca.
 
Crevedia Retail Park va aduce două premiere în privința chiriașilor. Pe de o parte, va găzdui primul supermarket Annabella din apropierea Bucureștiului, având o suprafață de 1.800 mp. Annabella este un retailer cu capital integral românesc, compania fiind fondată în 1994. În prezent, Annabella deține o rețea impresionantă de peste 115 magazine (ce acoperă localități din județul Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Gorj și Olt) și o cifră de afaceri de peste 100 milioane de euro.
 
Pe de altă parte, din ipostaza de chiriaș al Crevedia Retail Park, își va face intrarea pe piața din România lanțul de fast-food Hesburger, o companie de familie finlandeză, care va opera un restaurant de tip drive-in. Fondată în 1980, compania Hesburger a ajuns la peste 470 de locații, în șapte țări, înregistrând venituri anuale de 458 milioane de euro (2021).
 
Între celelalte branduri care vor fi prezente în Crevedia Retail Park se numără Deichmann (încălțăminte), DM (cosmetice și îngrijirea sănătății), Fressnapf (produse pentru îngrijirea animalelor de companie), KiK (îmbrăcăminte și accesorii pentru casă), JYSK (mobilier), Pepco (discount variety retailer), Sinsay (îmbrăcăminte) și TEDi (produse pentru casă și decorațiuni).
 
„Suntem bucuroși că am început construcția unui nou retail park, într-o zonă limitrofă a Bucureștiului, cu mare potențial de creștere și ai cărei locuitori au nevoie de servicii de comerț modern, aflate cât mai la îndemână. Faptul că retailerii, între care multe branduri de prestigiu, au închiriat deja peste 80% din suprafața Crevedia Retail Park, încă dinainte de începerea construcției, atestă încrederea pe care o au în proiectul REPACO Capital, despre care suntem convinși că va fi un succes”, a declarat Liviu Arnăutu, Partener și membru al board-ului GELD Capital Management, compania deținătoare a REPACO Capital. 
 
La dezvoltarea Crevedia Retail Park participă REPACO Capital, firmă deținută de GELD Capital Management și Muntenia Engineering & Construction, în parteneriat cu Weststar Real Estate, divizia de investiții imobiliare a International Alexander Holding (Arad), deținută de familia Apreutese, și consultanța oferită de CEE Estate. 
 
În urma obținerii tuturor avizelor necesare, construcția Crevedia Retail Park va demara la 1 martie 2024, iar inaugurarea este așteptată pentru a doua jumătate a anului 2024. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?