hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Problema de actualizare remediata: Trojan.FakeAlert.5

Problema de actualizare remediata: Trojan.FakeAlert.5

calendar_month 22 Mar 2010, 14:23
Sambata seara, la orele 17.20, BitDefender a emis o actualizare pentru sistemele de operare Windows pe 64 biti (disponibila pe serverele noastre intre 17.20-20.40, ora Romaniei), ceea ce a facut ca anumite fisiere Windows si ale aplicatiei BitDefender sa fie introduse in carantina. Au fost mutate fisiere .exe, .dll si alte fisiere binare executabile, dar nu si fisiere imagini sau documente. Din acest motiv aplicatia BitDefender nu a rulat in mod corespunzator pe unele sisteme, unele aplicatii nu au functionat sau sistemul de operare Windows nu a repornit.
Compania BitDefender isi cere scuze pentru problemele create utilizatorilor prin actualizarea trimisa sambata seara pentru sistemele de operare Windows pe 64 biti.

Actualizarea cu probleme a fost indeparta de pe servere, iar specialistii BitDefender au lansat un patch pentru remedierea acestei situatii neplacute.

Aceasta problema a afectat o parte din utilizatorii care au facut actualizarea aplicatiei in acea perioada. Pentru ceilalti utilizatori nu exista pericole, aplicatia BitDefender lucreaza absolut normal, face actualizari fara sa afecteze sistemul si asigura protectia calculatorului.

Specialistii BitDefender au solutionat problema prin lansarea unui patch care recupereaza toate fisierele din carantina.

Solutia pentru utilizatorii casnici se regaseste aici: http://www.bitdefender.ro/site/KnowledgeBase/consumer/#638

Solutia pentru BitDefender Client Security se regaseste aici: http://www.bitdefender.ro/site/KnowledgeBase/business/#643

Solutia pentru BitDefender Security for File Servers se regaseste aici: http://www.bitdefender.com/site/KnowledgeBase/business/#642

Echipa de suport tehnic a asigurat si asigura in permanenta asistenta tehnica celor care au avut probleme generate de aceasta situatie.

Aceasta situatie a fost un incident izolat si lucram cu fiecare dintre utilizatori in parte pentru rezolvarea problemelor. Va rugam sa folositi doar instructiunile venind din partea BitDefender, care se regasesc de altfel si pe site-ul de suport mentionat mai sus. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?