Pluxee Romania lanseaza cardul virtual
3/36460
calendar_month 12 Apr 2024, 15:15


La aproape 10 ani de la prima plata cu telefonul mobil cu un card Pluxee,  liderul pietei de beneficii extrasalariale continua sa inoveze si lanseaza cardul virtual
 
 Pluxee, partenerul global pentru beneficii extrasalariale si solutii pentru cresterea implicarii angajatilor, continua procesul de digitalizare a portofoliului de produse prin lansarea cardului virtual, ca optiune pentru cei peste 35.000 de clienti si peste 2 milioane de angajati ce folosesc produsele companiei intr-o retea de peste 55.000 de comercianti.

Angajatorii care ofera carduri de beneficii extrasalariale vor putea alege exclusiv varianta cardului virtual, fara emiterea suportului de plastic.
 
Continuand misiunea de a fi lider in inovatie in domeniul beneficiilor extrasalariale, Pluxee isi completeaza portofoliul de produse cu o noua solutie digitala, prietenoasa cu mediul inconjurator. Cardul virtual va putea fi folosit pentru toate beneficiile extra-salariale oferite de Pluxee, cardul de masa, cardul cadou, cardul de vacanta si cardul cultural.
 
„De aproape 10 ani, Pluxee inoveaza piata beneficiilor extrasalariale, cu focus pe digitalizare si acces la cele mai noi tehnologii. De la lansarea, in 2015, a primei aplicatii mobile care permitea plata cu cardul prin intermediul smartphone-ului sau a smartwatch-ului, la facilitarea primelor plati online la comercianti, la completarea ofertei pentru clienti cu parteneriate inovatoare, Pluxee a fost un pionier in digitalizarea portofoliului de beneficii extrasalariale. Astfel, completam acest portofoliu cu cardul virtual, o alegere sustenabila ce se incadreaza in strategia noastra globala de CSR, de reducere a amprentei de carbon cu 90% pana in 2035,” a declarat Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO, Pluxee Romania & Bulgaria.
Cu multiplele sale avantaje, cardul virtual Pluxee reprezinta o solutie versatila si prietenoasa cu mediul, in concordanta cu tendintele actuale si cu nevoile pietei. Pluxee este una dintre companiile care sustine activ digitalizarea si investeste constant in solutii tehnologice care sa contribuie la cresterea motivatiei angajatilor romani. In ultimul an, aplicatia Pluxee a avut peste 1 milion de utilizatori activi in Romania, iar tranzactiile online si platile cu telefonul au depasit numarul de 17 milioane.
 
Cardul virtual este usor de accesat si de utilizat pentru beneficiari, acestea fiind avantajele sale principale, iar companiile il pot comanda mai rapid, deoarece este mult mai simplu de emis simplificand procesul operational. Se poate utiliza cu usurinta folosind telefonul mobil, eliminand nevoia unui portofel fizic.
 
De asemenea, alegerea unui card exclusiv virtual reprezinta un pas catre un comportament sustenabil cu mediul inconjurator. Emiterea unui card de plastic genereaza o cantitate semnificativa de emisii de CO2. Prin utilizarea cardului virtual, si renuntarea la tiparirea suportului de plastic al cardului, clientii Pluxee pot contribui la reducerea amprentei de carbon si la protejarea mediului inconjurator. Trecerea treptata la varianta virtuala a cardurilor ar putea economisi 340 de tone de emisii de CO2, echivalentul neutralizarii emisiilor de carbon de pe 170 hectare de padure.* Acesta este rezultatul unui calcul estimativ, care ia in considerare inlocuirea a 2 milioane de carduri de plastic cu variantele lor virtuale.

Pentru a emite cardurile virtuale, angajatorii pot plasa comanda online. Cardurile virtuale se emit rapid si simplu. Angajatul primeste un email cu datele noului card, pe care il poate activa direct din aplicatia Pluxee. Pe langa usurinta in emitere si utilizare, cardurile virtuale reduc din costurile logistice ale angajatorilor.
 
Un alt aspect esential al cardului virtual Pluxee este siguranta sa. Prin eliminarea riscului de pierdere sau furt asociat cu cardurile fizice traditionale, acesta ofera un nivel superior de protectie si securitate pentru utilizatori. In cazul in care telefonul este pierdut sau furat, blocarea cardului se poate face simplu si rapid, luand legatura cu un operator Pluxee, la detaliile de contact de pe site: www.pluxee.ro/contact.
 
* https://www.epa.gov/energy/greenhouse-gas-equivalencies-calculator#results