Pluxee este noul brand care continua activitatea de 25 de ani a lui Sodexo
3/35341
calendar_month 11 Oct 2023, 13:48


Pluxee isi anunta planurile strategice pentru piata locala

Pluxee integreaza know-how-ul dobandit in Romania de 25 de ani si de 45 de ani la nivel global, performanta solida, viziunea pe termen lung, alaturi de cele mai noi tendinte din mediul digital si piata muncii.

·         Obiectivul Pluxee este sa fie brandul global de referinta globala pentru companii, autoritati publice, comercianti, beneficiari si experti in cautarea celui mai bun partener care ii sustine sa se bucure mai mult de ceea ce conteaza cu adevarat in vietile lor.

·         Pluxee deschide o lume plina de oportunitati prin experientele personalizate si sustenabile pentru fiecare angajat, oferind mai multa libertate si implinire atat in plan profesional, cat si in cel personal.

·         Ca parte a angajamentului sau constant de 25 de ani de a sustine antreprenoriatul si mediul de afaceri din Romania, compania a investit 600.000 de euro in programul „Romanii sunt antreprenori", dezvoltat in parteneriat cu Startarium.

Cine este Pluxee?

Numele noului brand este o combinatie memorabila care cuprinde toate elementele  misiunii sale:

Plux reprezinta spiritul pozitiv, optimismul si sugereaza ca brandul deschide o lume plina de oportunitati.

„X" simbolizeaza modul in care brandul amplifica aceste oportunitati prin experiente personalizate si durabile oferite clientilor, comerciantilor, beneficiarilor si angajatilor nostri.

"EE" se identifica cu domeniul de activitate in care activeaza brandul – Employee Engagement (implicarea angajatilor).

De ce Pluxee?

Manifesto-ul nostru

Suntem Pluxee, partenerul tau global de beneficii extrasalariale si experiente pentru cresterea nivelului de implicare a angajatilor. Deschidem o lume plina de oportunitati, pentru a ajuta oamenii sa se bucure mai mult de ceea ce conteaza cu adevarat in vietile lor.

Redefinim viitorul in ceea ce priveste experientele angajatilor, amplificand momentele de bucurie si creand noi oportunitati. Oferim beneficiarilor libertatea de a-si creste puterea de cumparare si de a se bucura de o calitate mai buna a vietii. Oferim sustinerea noastra clientilor pentru a dezvolta relatii autentice cu angajatii lor. Ajutam comerciantii sa-si dezvolte constant afacerile. Ne inspiram colegii sa-si construiasca cariere prospere, prin intermediul carora sa influenteze pozitiv vietile a milioane de oameni.

Ne concentram pe nevoile beneficiarilor, ajutati de tehnologie si pasionati de ideea de a progresa continuu. Fie ca este vorba de o pauza de masa, evenimente culturale, cadouri sau wellbeing – dezvoltam cu atentie produsele noastre pentru a aduce cea mai mare valoare in vietile oamenilor. Ne folosim de puterea mediului digital pentru a oferi experiente personalizate si relevante pentru toti cei pe care ii deservim.

Suntem aici pentru ca ne dorim sa crestem calitatea vietii oamenilor, iar scopul nostru se reflecta in toate actiunile noastre. Promovam alegeri responsabile si sustenabile, care imbunatatesc calitatea vietii pentru toti - de la beneficiari, clienti, angajati si comercianti pana la comunitatile locale si societate.

Avand in spate mostenirea valoroasa si experienta bogata a Sodexo, pasim pe un nou drum cu ambitii mari pentru viitor. Peste 500.000 de clienti, 1,7 milioane de comercianti si 36 de milioane de consumatori din 31 de tari au incredere in noi. Suntem partenerul ales de catre comunitatile din intreaga lume, aducandu-le mai multe clipe de bucurie, mai multe oportunitati si mai mult din tot ceea ce conteaza cu adevarat.Suntem Pluxee.
Pluxee Romania are 35.000 de clienti si peste 2 milioane de angajati folosesc serviciile sale in 55.000 de locatii partenere. Aplicatia globala PLUXEE are 1 milion de utilizatori in Romania. Compania este preferata de IMM-urile din Romania, care detin o pondere de 72% din totalul portofoliului actual.

"Pluxee se dezvolta pe fundatia a 25 de ani de experienta a companiei pe piata locala in care a inregistrat performante constante alaturi de o echipa talentata si pasionata, care impartaseste noua viziune de brand. Avem un impact pozitiv in societate prin sustinerea anumitor sectoare de activitate, cele in care cardurile pot fi folosite. Acest sistem de vouchere electronice contribuie la cresterea economica a Romaniei, prin crearea de noi locuri de munca, cresterea fiscalizarii, sustinerea afacerilor mici si mijlocii dar si prin programele sociale ca „Mese calde" si „Sprijin pentru Romania", initiate prin politici publice, unde am contribuit cu know-how-ul si infrastructura noastra. Vrem sa continuam sa cream valoare oferind si in viitor cele mai bune solutii pentru nevoile clientilor si profesionistilor nostri." Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO, Pluxee Romania.

Ca parte a planului strategic pentru 2025, Pluxee intentioneaza:

Sa isi consolideze pozitia de lider pe piata in solutii pentru implicarea angajatilor si amplificarea notorietatii brandului Pluxee.

Sa se pozitioneze ca partenerul preferat pentru beneficiile extrasalariale ale angajatilor si sa fie recunoscut ca jucator relevant in piata.

Sa isi intensifice pozitia pe segmentul IMM-urilor, diversificand aria de beneficii extrasalariale pentru angajatii acestora.

Sa isi dezvolte portofoliul de produse si servicii de wellbeing, sa continue sa sustina puterea de cumparare a angajatilor si implicarea lor la locul de munca.

Sa simplifice modul in care aceste servicii sunt accesate de angajati prin digitalizare.

Produsele, serviciile si parteneriatele Pluxee Romania

Cardul de masa Gusto, care poate fi folosit si pentru accesarea serviciilor de telemedicina, consultatii generale de nutritie, psihonutritie, psihologia si managementul stresului, programe de terapie personalizate.

Cardul Cadou care poate fi folosit pentru achizitionarea unei  game variate de servicii si produse de larg consum, articole de imbracaminte, decoratiuni interioare, bijuterii, cosmetice, articole sportive, electronice, electrocasnice, jucarii.

Cardul Turist prin care angajatii pot achizitiona servicii turistice, cazare transport, masa in cea mai mare si diversa retea de locatii turistice din Romania.

Cardul Cultural prin care se pot achizitiona bilete la spectacole, filme, competitii sportive, festivaluri, concerte si piese de teatru, expozitii si targuri, carti, manuale scolare, albume muzicale si multe alte produse culturale.

Parteneriatul cu platforma de loializare si beneficii pentru angajati MyBenefits permite clientilor sa integreze identitatea vizuala a propriului brand de angajator si sa automatizeze acordarea si gestionarea beneficiilor. Platforma ofera peste 28.000 de produse si servicii diverse precum beneficiile Pluxee, asigurari medicale, abonamente la clinici medicale, pensii private, programe de dezvoltare personala si training, servicii de wellbeing.

The Happiness Index, un instrument unic si inovativ in construirea si sustinerea culturii organizationale prin masurarea gradului de satisfactie, implicare si fericire a echipelor, avand la baza 18 modele predefinite de chestionare sustinute de neurostiinta.

Despre Pluxee la nivel global

Pluxee este principalul partener global pentru beneficiile extrasalariale si solutii pentru cresterea implicarii angajatilor la locul de munca, care deschide o lume de oportunitati pentru a-i ajuta pe toti oamenii sa se bucure mai mult de ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei. Printr-o gama completa de solutii inovatoare si digitale disponibile in 31 de tari, PLUXEE creeaza experiente relevante, captivante si personalizate pentru a contribui la wellbeing-ul angajatilor la locul de munca si nu numai. De la experiente oferite prin pranzul zilnic, cultura, cadouri pana la wellbeing si mobilitate, produsele si serviciile PLUXEE sunt concepute pentru a aduce mai multa valoare oamenilor. Pluxee sustine cresterea puterii de cumparare si promoveaza wellbeing-ul a peste 36 de milioane de consumatori. La nivel global, PLUXEE ajuta 500.000 de clienti sa dezvolte relatii mai bune cu angajatii lor si sa le creasca gradul de implicare. PLUXEE simplifica viata a 1,7 milioane de businessuri partenere in fiecare zi. Reconfirmat de fundatia solida construita de Sodexo, Pluxee, cu cei 5.000 de angajati ai sai, se angajeaza sa-si sporeasca implicarea in comunitate ca lider sustenabil, oferind clientilor, partenerilor si beneficiarilor sai mijloacele de a face alegeri mai durabile in fiecare zi.