Partenerii Samsung Home Solution: cea mai buna alegere pentru achizitia de aparate de aer conditionat Samsung si servicii personalizate
3/35000
calendar_month 19 Iun 2023, 18:32

Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a lansat platforma de parteneri Samsung Home Solution (www.samsung.com/windfree), care ofera consumatorilor posibilitatea sa isi gaseasca un partener certificat de la care poate sa isi cumpere  aparate de aer conditionat WindFree si de a beneficia de o gama completa de servicii suplimentare. Partenerii care se afla pe aceasta platforma pun accentul pe personalizarea experientei de cumparare, astfel ca ofera servicii de consultanta, instalare si mentenanta, pentru a satisface in mod optim nevoile fiecarui client.

Astfel utilizatorii pot accesa o varietate de date de contact ale instalatorilor certificati Samsung, care sunt pregatiti sa vina cu oferte personalizate pentru fiecare cumparator. Acesti specialisti pot analiza datele tehnice specifice locatiei si necesarului termic al casei, astfel incat fiecare client sa primeasca cea mai buna oferta adaptata cerintelor si preferintelor sale individuale. De asemenea, utilizatorii vor beneficia de servicii de consultanta specializata, instalare profesionala si mentenanta, oferind astfel o experienta completa. 

„Un lucru important pe care il ofera partenerii Samsung Home Solution este abordarea custom made. Diferenta fata de achizitionarea unui produs direct din magazin, in mod traditional, este data de posibilitatea de a primi servicii adaptate in mod specific, pentru a satisface nevoile si preferintele fiecarui client. In acest sens, partenerii din reteaua noastra de instalatori certificati vor fi afisati in platforma, iar cumparatorii vor putea alege cel mai apropiat partener in functie de locatia lor. In felul acesta, fiecare client va beneficia de o asistenta rapida, instalare de calitate si mentenanta facila”, spune Roxana Raducanu, Head of SEACE Romania si Bulgaria.

Mai mult, prin partenerii Samsung Home Solutions, consumatorii au acces la profesionisti in climatizare pregatiti sa ofere cea mai buna solutie, indiferent de nevoi. Anual, acestia trec prin sesiuni de training organizate de Samsung pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii despre produsele brandului. In plus, acestia sunt in permanenta in contact cu departamentul tehnic al Samsung pentru  a oferi rapid suportul necesar. 

WindFree™, racire fara sa „te traga curentul” 

Rafalele de aer suparatoare si neconfortabile nu mai sunt o problema cu gama WindFree™ de la Samsung.  Ea    este solutia potrivita pentru cei care doresc sa se bucure de un confort optim in propria locuinta. Aceasta asigura o racire uniforma si silentioasa, fara a crea curenti de aer care creaza disconfort. Tehnologia WindFree™  imbunatateste confortul din interior, folosind mii de micro-orificii pentru a dispersa uniform aer racorosfara niciun curent rece. In modul Racire WindFree™, aerul este dispersat usor, creand un mediu de tipul „Still Air” care va ofera o bunastare totala zi si noapte. 

Mai mult, AI Auto Comfort introduce utilizatorii intr-un stil inteligent de trai. Acesta analizeaza conditiile camerei, temperatura exterioarasi tiparele de utilizare, apoi ajusteaza automat temperatura; aparatul de aer conditionat poate fi gestionat si cu ajutorul aplicatiei SmartThings de unde iti poti conecta si automatiza toate echipamentele Samsung.

Senzorul de detectare a miscarii (MDS) raceste camera in mod eficient, autoregland activitatea aparatului de aer conditionat, daca nu detecteaza nicio miscare timp de 20 de minute, acesta va comuta automat la modul de economisire a energiei WindFree™, dar va reveni la normal atunci cand activitatea in camera este reluata. De asemenea, senzorul permite particularizarea directiei fluxului de aer.Cele 3 straturi ale sale includ un filtru de densitate inalta care opreste particulele mari de praf, fibrele si blana animalelor din gospodarie. Contine, de asemenea, un filtru cu Zeolit care opreste praful fin si ajuta la reducerea numarului de virusuri, bacterii si alergeni.

Partenerii Samsung Home Solution si gama WindFree™, sunt dovada angajamentului continuu Samsung de a oferi solutii inovatoare, personalizate si de inalta calitate pentru consumatori.  

Puteti accesa Samsung Home Solution pentru mai multe detalii despre gama completa WindFree, precum si serviciile oferite pentru utilizatorii care doresc sa achizitioneze produse si servicii oferite de Samsung.