Parker Schnabel cauta 100 de milioane de dolari din aur intr-un nou sezon "Goana dupa aur: Povestea lui Parker", numai la Discovery
3/35027
calendar_month 27 Iun 2023, 10:05

Parker Schnabel, in varsta de 28 de ani, a deschis o noua mina in Alaska in timpul sezonului actual al emisiunii Goana dupa aur (Gold Rush) si a fost un esec total. Contractul de inchiriere a terenului sau din Yukon se termina, iar Parker este disperat sa gaseasca o noua cale - si o noua rascumparare. Calatoreste mii de kilometri pana in America de Sud, in cele mai extreme mine de aur din jungla si muntii de pe planeta, pentru a incerca sa recupereze 100 de milioane de dolari in aurul ascuns in pamant. Totul in noul sezon al emisiunii, care va debuta marti, 27 iunie la ora 20:00, la Discovery.

Poate Parker sa intoarca in sfarsit soarta si sa-si extinda imperiul de aur? Discovery aduce un sezon nou din Goana dupa aur: Povestea lui Parker marti, 27 iunie, la ora 20:00. 

In premiera sezonului, Parker si echipa sa - Tyler Mahoney, Danny Etheridge si Dr. Diego Lazarzaburu - sosesc in Peru pentru a merge pe urmele legendarilor incasi, urmarind piste istorice si luptand cu jungla in goana lor pentru a exploata terenuri virgine. In timp ce Parker incearca sa se asocieze sau sa exploateze alaturi de cei mai duri mineri de aur din lume, el si echipa sa trebuie mai intai sa traverseze terenuri inospitaliere si sa treaca rauri furioase. Pe traseu, echipa lucreaza cu un miner de aur care impartaseste strategii de exploatare miniera transmise de incasi, pe langa o familie de mineri care impartaseste informatii cheie despre modul in care si-au exploatat pamantul de-a lungul mai multor generatii. Desi au un inceput promitator, o inundatie de proportii biblice ameninta sa ii lase pe Parker si echipajul sau blocati. 

Povesti suplimentare in acest sezon Goana dupa aur: Povestea lui Parker: o prospectiune in Madre Di Dios, unul dintre cele mai bogate districte aurifere din jungla amazoniana; exploatarea miniera alaturi de tribul indigen Harakmbut; o drumetie la La Rinconada din Peru, cel mai inalt oras si cea mai inalta mina de aur din lume, la 17.000 de metri deasupra nivelului marii; explozia aurului in tuneluri neventilate cu explozibili aprinsi manual; si, intr-o intorsatura de situatie la jumatatea sezonului, Parker descopera o goana moderna dupa aur in Bolivia, inainte de a porni pe urmele lui Butch Cassidy si Sundance Kid in deserturile inalte.

Dar, in timp ce Parker are sansa de a incheia o afacere pentru o bucata de pamant pe care sa o exploateze, o urgenta medicala va semnala un sfarsit prematur al vanatorii sale sud-americane de aur si de rascumparare? 

Goana dupa aur: Povestea lui Parker este produs pentru Discovery de Raw Television.