Orange anunta noul Chief Financial Officer
3/36582
calendar_month 29 Apr 2024, 15:33


Orange anunta numirea lui Carl Al Khawand in functia de Chief Financial Officer (CFO) al Grupului Orange Romania, incepand cu 1 iulie 2024. Acesta va prelua responsabilitatile Adelei Guédon, care-si va continua cariera in cadrul Grupului Orange din pozitia de CFO al diviziei de securitate cibernetica, Orange Cyberdefence.

Cu o experienta de peste 10 ani in cadrul Grupului Orange, Carl este in prezent Director Financiar pentru regiunea Nord-Est a Orange Franta, supervizand planificarea si analiza financiara pentru mai multe unitati operationale, printre care magazinele Orange, departamentele call center, real estate si pentru implementarea fibrei optice. De asemenea, a coordonat proiecte semnificative de transformare financiara care au imbunatatit acuratetea si eficienta echipei sale. Anterior, Carl a ocupat functia de Director de Proiecte Strategice in cadrul Orange Franta, unde a fost responabil de analize strategice, procese de segregare si modele de restructurare financiara, dand dovada de excelente abilitati de leadership si management de proiect.

Carl a absolvit doua programe de Master, unul in Inginerie Mecanica de la ESTACA si un al doilea in Strategie si Management de la ESSEC Business School.

De-a lungul carierei sale, a studiat si a lucrat in medii culturale diverse, in mai multe tari, inclusiv in Arabia Saudita, Liban, Franta, SUA, Italia si Romania. Aceste experiente l-au ajutat sa dezvolte o apreciere profunda pentru diferite culturi si i-au imbunatatit adaptabilitatea.

In noul sau rol in Romania, Carl Al Khawand va avea ca obiectiv principal sa asigure o performanta financiara stabila in contextul fuziunii dintre Orange Romania SA si Orange Romania Communications SA.

Adela Guédon si-a inceput cariera la Orange Romania in 1997, unde a evoluat in scurt timp de la Junior Accountant pana la Corporate Finance Director, devenind cel mai tanar membru al Comitetului Executiv. Ea are o cariera de 25 de ani in domeniul financiar pe piata europeana de telecomunicatii si pe cea romaneasca in particular, iar din luna mai devine CFO al diviziei de securitate cibernetica, Orange Cyberdefence, din cadrul Grupului Orange.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?