OPPO Reno10 Pro a castigat premiul EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024
3/35172
calendar_month 16 Aug 2023, 10:50

Reno10 Pro, recent lansat in Europa, a fost desemnat telefonul anului de EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024

Brandul global de tehnologie OPPO primeste premiul "EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024" pentru Reno10 Pro, recent lansat in intreaga Europa. Distinctia este acordata de Asociatia Expert Imaging and Sound (EISA), o coalitie formata din 59 dintre cele mai renumite publicatii de electronice de consum din lume.

Bingo Liu, presedintele OPPO Europe, a declarat:

"Suntem foarte bucurosi sa primim premiul EISA pentru OPPO Reno10 Pro, unul dintre cele mai recente produse pe care le-am adus pe piata europeana. Castigarea prestigiosului premiu EISA pentru al patrulea an consecutiv demonstreaza dedicarea noastra pentru crearea de dispozitive care sa raspunda perfect cerintelor consumatorilor. Mostenind designul contemporan iconic, precum si capacitatile foto-video remarcabile ale seriei Reno, OPPO Reno10 Pro isi propune sa duca experienta fotografierii de portrete la un alt nivel. Este o onoare sa fim recunoscuti pentru eforturile noastre de a le permite utilizatorilor nostri sa surprinda fiecare moment pretios prin intermediul inovatiei."

Paul Miller, presedintele EISA, a declarat:

"Cu ecranul OLED curbat cu rata de refresh de 120 Hz, OPPO Reno10 Pro impresioneaza consumatorii prin calitatea imaginilor redate. Mai mult, procesorul Snapdragon 778G si memoria RAM generoasa de 12GB, permit o performanta impresionanta, ceea ce inseamna ca telefonul este capabil sa faca fata celor mai solicitante aplicatii si jocuri. Iar cand vine vorba de rezistenta, se mandreste cu o baterie de 4600 mAh care poate fi incarcata complet in cateva minute cu incarcatorul rapid de 80W de la OPPO. Reno10 Pro iese in evidenta, de asemenea, prin arhitectura cu trei camere foto – o camera principala de 50MP cu stabilizare optica a imaginii, impreuna cu teleobiectivul de 32MP si obiectivul ultrawide de 8MP, care ofera flexibilitatea de a realiza fotografii si videoclipuri uimitoare in orice situatie. OPPO a livrat cel mai bun smartphone pentru publicul larg, imbinand frumusetea cu viteza si versatilitatea."

OPPO Reno10 Pro este un produs care isi propune sa ofere o experienta de top in domeniul fotografierii portretelor, consolidandu-si pozitia de smartphone ideal pentru consumatorii care doresc sa surprinda portrete expresive in orice situatie, de exemplu, in timpul sezonului estival. Acesta a fost lansat in Europa in iulie 2023 si a fost primit cu interes de consumatori. Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?