Noua serie Panasonic de multifunctionale
2/2360
calendar_month 23 Mar 2010, 12:04
Panasonic îşi extinde gama de imprimante multifuncţionale A4 cu noua serie KX-MB2000, echipată cu funcţii simple şi uşor de intuit. Graţie sistemului de imprimare laser cu viteza de 24 ppm şi a conexiunii pentru reţea incluse, noua serie e ideală pentru micile companii.

Panasonic lansează noua serie de multifuncţionale compacte A4, ce cuprinde următoarele modele: KX-MB2030, KX-MB2025, KX-MB2010 şi KX-MB2000. Componentele noilor produse sunt: o imprimantă rapidă de 24 ppm, diverse funcţiuni de copiere, un scaner color de mare rezoluţie până la 9.600 dpi, un fax Super G3 la 33,6 kbps şi o conexiune standard pentru reţea.

Panasonic a dotat toate modelele cu programul Easy Print. Acest soft permite combinarea şi imprimarea fişierelor create cu diverse programe Microsoft, cum ar fi Word, Excel sau PDF, şi include o opţiune de previzionare a imprimării. În plus, se poate modifica şi layoutul, reorganizându-se paginile sau modificându-se setările relevante de la 2 pagini într-una până la 16 pagini într-una, ori se pot adăuga antete, note de subsol şi elemente de recunoaştere înainte de imprimare. Acest instrument inovator ajută la economisirea hârtiei, reducând numărul de erori de imprimare şi permiţând conectarea prin Ethernet2 şi USB.

Pentru a reduce consumul de hârtie, modelul KX-MB2030 e dotat cu o funcţie de previzionare web pentru faxurile primite, care permite citirea faxului pe ecranul computerului înainte de a-l imprima, de a-l salva, respectiv de a-l şterge dacă se dovedeşte inutil.

În plus, merită evidenţiată funcţia de scanare în reţea inclusă în multifuncţionalele A4 de la Panasonic, care permite scanarea documentelor color şi trimiterea lor direct la programul OCR de pe computer, care le converteşte în format editabil fără a mai fi nevoie să fie modificate manual.
Fişierele pot fi trimise pe mail sau pot fi salvate într-un fişier accesibil sau pe FTP, fără să fie nevoie de computer.

Designul universal al noilor modele le face uşor de folosit pentru oricine. De exemplu, panoul de control este înclinat, pentru a putea fi utilizat atât de pe scaun cât şi din picioare, iar înlocuirea consumabilelor şi încărcarea hârtiei se poate face din faţă, într-un mod mult mai comod. În plus, prin configurare cu ajutorul unui web browser , se poate controla nivelul tonerului, alimentarea cu hârtie şi setările.
*Noile modele vor fi disponibile din aprilie 2010.

Preţ de vânzare recomandat pentru Seria KX-MB2000: de la 729 lei (cu TVA inclus).