Noi telefoane Sony Ericsson cu functii Walkman si acces la retele sociale
1/10681
calendar_month 14 Apr 2010, 14:59
Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson anunta azi doua noi modele construite pe promisiunea marcii Walkman. Cu peste 130 de milioane de dispozitive Walkman vandute la nivel global, Sony Ericsson adauga doua noi terminale portofoliului de telefoane cu capacitati muzicale.

Sony Ericsson Zylo si Sony Ericsson Spiro ofera consumatorilor cea mai buna experienta muzicala asociata cu accesul direct la retele sociale precum Twitter si Facebook. O alta functie cheie disponibila pe aceste telefoane este TrackID, care permite utilizatorilor sa afle in timp real informatii despre melodiile ascultate. Aceasta optiune s-a dovedit extrem de populara printre iubitorii de muzica din intreaga lume cu peste 129 de milioane de cautari prin intermediul TrackID in 2009.
[Sony Ericsson Zylo]

Cele doua telefoane Zylo si Spiro mentin aceleasi linii ale designului telefoanelor Sony Ericsson care respecta forma mainii si includ, de asemenea, o tastatura ergonomica care face ca fiecare model sa fie usor de utilizat.
[Sony Ericsson Spiro]

“Gama de telefoane Sony Ericsson Walkman s-a bucurat de un succes real la public, cu peste 130 de milioane de terminale vandute din 2005 pana in prezent- si inca putem observa un apetit major al consumatorilor fata de aceasta marca. Anuntul de astazi continua mostenirea Walkman si introduce in portofoliu doua modele accesibile publicului larg” a declarat Jenny Maltesson , Marketing Business Manager la Sonny Ericsson.

Sony Ericsson Zylo cu Walkman

Player Sony Ericsson Walkman
Sunet redat prin tehnologia Clear Audio
Format FLAC pentru redarea melodiilor
TrackID
Acces PlayNow
Conectare directa la Facebook, Twitter si YouTube
Acces foto prin intermediul Flickr si Picassa

Sony Ericsson Spiro cu Walkman

Player Sony Ericsson Walkman
Conectare prin intermediul accesoriilor Sony Ericsson cu ajutorul mufei jack de 3.5mm, Bluetooth stereo si radio FM
TrackID-
Acces PlayNow
Conectare directa la Facebook, Twitter si YouTube

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?