hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Nikon lanseaza aplicatia Learn & Explore pentru iPhone

Nikon lanseaza aplicatia Learn & Explore pentru iPhone

calendar_month 08 Apr 2010, 16:36
SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea aplicatiei Nikon “Learn & Explore” pentru iPhone, care se poate descarca gratuit inclusiv in Romania.

Nikon aduce populara aplicatie fotografica „Learn & Explore” clientilor iPhone din Europa. Destinata fotografilor cu orice nivel de experienta, aplicatia „Learn & Explore” permite accesarea rapida si usoara a unor informatii fundamentale despre fotografie, inclusiv imagini, videoclipuri, comentarii audio si un glosar de termeni fotografici.

Pentru cei care doresc sa invete sau sa fie inspirati in momentul fotografierii, noua unealta asigura informatiile necesare doar consultand telefonul mobil. Aplicatia este perfecta pentru cei care doresc sa aiba la indemana informatiile necesare despre fotografie in timp ce se afla pe teren. Pentru a realiza fotografii de calatorie cat mai bune in timpul concediului, utilizatorii pot accesa instantaneu un articol scris de un expert Nikon, pot viziona un tutorial video, pot asculta recomandări audio sau vizualiza exemple uimitoare de fotografii de calatorie. Noua aplicatie poate ajuta utilizatorii si in timpul unei nunti sau al unui eveniment de exemplu oferind informatiile privind setarile recomandate ale aparatului foto in conditiile respective.

„Aplicatia „Learn & Explore” a avut deja un mare succes in Statele Unite si suntem siguri ca va deveni la fel de populara si in Europa”, a declarat Birgitta Olson, General Manager al departamentului Marketing Communications al Nikon Europe. „Stim mai bine decat oricine ca fotografia este o actiune de moment si ca realizarea imaginii perfecte necesita uneori un ajutor la faţa locului. Faptul ca putem oferi celor pasionati de fotografie acces usor la resursele educationale ale Nikon este fantastic si speram ca acest lucru ii va incuraja si ii va sustine in incercarea de a invata singuri sa fotografieze.”

Aplicaţia Nikon „Learn & Explore” pentru iPhone este disponibila gratuit in limba engleza in Africa de Sud, Belgia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Romania, Rusia, Spania si Suedia. De asemenea, aplicatia este se poate descarca si in Canada si in Statele Unite.

Nikon „Learn & Explore” poate fi descarcata de la adresa http://itunes.apple.com/ro/app/nikon-learn-explore-photo/id330046127?mt=8. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?