Money Chat, cel mai ascultat podcast de educatie financiara din Romania, continua cu al treilea sezon
3/35339
calendar_month 11 Oct 2023, 10:30


Raiffeisen Bank revine cu un nou sezon al celui mai ascultat podcast de educatie financiara din Romania, gazduit pe platforma Spotify. Incepand din 11 octombrie, al treilea sezon de Money Chat Podcast este, saptamanal, disponibil pentru ascultatori pe toate platformele de streaming audio: Spotify, Spotify for Podcasters, Apple Podcasts si Google Podcasts.
 
Cele sapte episoade ale sezonului al treilea abordeaza subiecte diversificate, menite sa aduca mai multe completari discutiilor purtate in sezoanele de pana acum. Prin discutii dinamice, gazda podcastului Money Chat, Andreea Remetan, abordeaza impreuna cu expertii Raiffeisen Bank subiecte care sa ne ofere o intelegere mai buna felul in care comportamentul si deciziile financiare ne influenteaza viata, dar si impactul pe care acestea il au asupra mediului. Temele variaza de la discutia despre momentul potrivit pentru a incepe educatia financiara a celor mici, pana la creditele pentru locuinte verzi, planificarea pentru o pensie privata sau cum arata platile viitorului.

Asculta primul episod aici: https://podcasters.spotify.com/pod/show/moneychat

”Noul sezon de Money Chat Podcast revine cu subiecte de actualitate si discutii dinamice despre importanta finantelor in viata noastra de zi cu zi. Colegii mei  impartasesc, si in acest sezon, din cunostintele lor pentru a ajuta comunitatea sa-si inteleaga mai bine nevoile si dilemele financiare. Mai departe, deoarece cred cu tarie ca bankingul este o experienta individuala, ii invit pe cei care isi doresc un plan financiar personalizat la o discutie 1:1 cu  un expert Raiffeisen Bank, pentru a afla cum pot sa puna in practica cele invatate in Money Chat”. - Laura Mihaila, Director de Comunicare, Marketing si CX, Raiffeisen Bank Romania.
 
Continuand traditia, toti invitatii Money Chat Podcast fac parte din echipa de experti ai Raiffeisen Bank si sezonul acesta. Profesionisti special alesi pentru expertiza lor in subiectul discutat, fiecare dintre acestia da mai departe din insight-urile si cunostintele lor, contribuind la sanatatea financiara a ascultatorilor.
 
“Sunt fericita ca avem ocazia sa exploram impreuna lumea fascinanta a finantelor intr-un nou sezon Money Chat. Vestea ca vom continua aceasta calatorie in sezonul 3 a venit ca o mare bucurie pentru mine si ca o confirmare ca exista o sete si o nevoie de astfel de informatii. Pentru mine personal aceasta experienta a fost plina de lectii utile si practice si sunt sigura ca si publicul larg va gasi subiecte care ii va ajuta sa inteleaga mai bine cum sa gestioneze banii si sa ia decizii financiare inteligente in viata de zi cu zi." -  Andreea Remetan, gazda Money Chat Podcast.
Urmatoarele sapte saptamani aduc cate un nou episod, in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 12:00. Ascultatorii pot accesa atat noile episoade, cat si sezoanele anterioare pe toate platformele de streaming audio.
 
Money Chat Podcast face parte din platforma de educatie financiara Money Bistro dezvoltata de Raiffeisen Bank. Primele doua sezoane ale podcastului s-au bucurat atat de aprecierea ascultatorilor, clasandu-se in Top 100 cele mai ascultate podcasturi din Romania, potrivit Chartable.com,  dar si a specialistilor in comunicare digitala, fiind premiat cu bronz la categoria Best Brand Podcast in cadrul Webstock 2021.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?