hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Microsoft castiga pentru al treilea an consecutiv titlul de Cel Mai Atractiv Angajator din Romania si din Sectorul IT&C

Microsoft castiga pentru al treilea an consecutiv titlul de Cel Mai Atractiv Angajator din Romania si din Sectorul IT&C

calendar_month 19 Apr 2024, 18:50


Microsoft anunta castigarea titlului de Cel Mai Atractiv Angajator in Romania si Cel Mai Atractiv Angajator in Sectorul IT&C pentru al treilea an consecutiv, ca urmare a publicarii rezultatelor Randstad Employer Branding Research. Aceasta recunoastere subliniaza angajamentul Microsoft de a crea un mediu de lucru pozitiv, in care inovatia reprezinta baza culturii organizationale, iar toti angajatii sunt sustinuti sa isi dezvolte intregul potential.

„Faptul ca suntem recunoscuti drept cel mai atractiv angajator in Romania este foarte valoros pentru Microsoft si valideaza eforturile noastre constante de a oferi un mediu de lucru stimulant si inovator. Credem cu tarie ca profesionistii din industrie au suficiente motive pentru a ni se alatura si ca impreuna vom reusi sa dezvoltam cele mai avansate solutii si sa contribuim la revolutia digitala in Romania. Investim semnificativ nu doar in dezvoltarea profesionala a angajatilor nostri, prin programe de upskilling si reskilling, ci si in cresterea businessului. Obiectivul nostru este ca Microsoft sa fie lider de piata in domeniul cloud-ului si al AI”, a declarat Bogdan Putinica, Country Manager Romania si Moldova.

Peste 1600 de specialisti lucreaza in prezent pentru Microsoft in Bucuresti, Iasi si Timisoara, iar strategia de dezvoltare a companiei este in plin proces de implementare. Expansiunea constanta a Microsoft evidentiaza angajamentul de a investi in talentul local si de a sustine cresterea industriei IT&C din Romania.

“Este o onoare sa vedem ca Microsoft este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai doriti angajatori pentru al treilea an consecutiv. Ne dedicam eforturile pentru a cultiva un mediu de lucru care promoveaza dezvoltarea si bunastarea angajatilor nostri. Este incurajator sa vedem ca viziunea si angajamentul nostru de a pune angajatii pe primul loc au un impact pozitiv. Aceasta ne stimuleaza sa continuam sa ne concentram pe aceste aspecte vitale pentru organizatia noastra. Determinarea noastra este amplificata de schimbarile rapide pe care le-am traversat in ultimii ani. Aceste schimbari au adus provocari care ne-au impins sa invatam si sa ne adaptam impreuna. Vom continua sa ne straduim sa mentinem un mediu de lucru deschis si inclusiv, orientat spre crestere, asa cum am facut intotdeauna. La Microsoft, fiecare angajat din Romania are oportunitatea de a-si atinge potentialul maxim profesional”, a afirmat Adina Vidroiu, HR Director, Microsoft Romania, Moldova & Ungaria.

Intr-o piata IT&C definita de o competitivitate acerba, unde atragerea si retentia talentelor devine o provocare tot mai mare, Microsoft se remarca prin abordarea constanta si consecventa a dezvoltarii profesionale a angajatilor. Compania investeste timp si resurse in programe de perfectionare si training, oferind echipei acces la cele mai noi tehnologii si oportunitati de crestere.

Ca perspectiva de viitor, Microsoft se concentreaza pe atragerea, dezvoltarea si pastrarea profesionistilor din diverse medii, cu o paleta larga de competente si experiente, sprijinind parcursul profesional al angajatilor prin strategii bine calibrate de gestionare a talentelor si asigurand accesibilitate si oportunitati de avansare pe toate nivelurile organizatiei.

Pentru a consolida aceste eforturi, echipa Microsoft lucreaza constant la noi initiative de dezvoltare a talentelor, sustinute de activitatea globala de diversitate si incluziune a companiei. Aceasta aliniere strategica permite integrarea principiilor de diversitate si incluziune in toate aspectele gestionarii talentelor, accelerand astfel progresul in directia realizarii unei reprezentari echitabile.In viziunea Microsoft, eforturile continue de a crea echipe diverse si de a promova o cultura incluziva nu numai ca stimuleaza inovarea, dar se aliniaza cu nevoile de business si cu nevoile clientilor.

 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?