hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  MedLife continua programele de invatare pentru medici

MedLife continua programele de invatare pentru medici

calendar_month 21 Feb 2024, 11:00


Printr-un nou modul dedicat celor mai inovatoare terapii cu laser disponibile la nivel mondial, MedLife continua programele de invatare pentru medicii din cadrul grupului.

 
Într-o lume aflata în permanenta evolutie, MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din România, continua sa își sustina medicii în procesul de perfectionare și supraspecializare în diverse arii medicale de interes, prin intermediul hub-ului de inovare și învatare continua, dezvoltat anul trecut. Primul modul din 2024 a fost dedicat medicilor dermatologi din Grupul MedLife, care au participat la un masterclass despre tratamente laser revolutionare. Cursul s-a desfașurat în cadrul Centrului de Excelenta DermaLife din București și a fost sustinut de Prof. Firas Al-Niaimi, unul dintre cei mai cunoscuti și experimentati profesori în dermatologie laser din întreaga lume, multiplu premiat și recunoscut pentru activitatea sa știintifica.
 
„Obiectivul nostru este sa oferim pacientilor un act medical de calitate și tratamente complexe la cele mai înalte standarde, precum în marile centre din Vestul Europei. Tocmai de aceea, dincolo de investitiile constante în tehnologii și echipamente inovatoare, ne dorim sa venim în sprijinul medicilor cu oportunitati de perfectionare sau supraspecializare. Masterclass-ul dedicat medicilor dermatologi este o continuare a demersurilor începute anul trecut în cadrul hub-ului de inovatie și învatare continua și are ca rezultat consolidarea expertizei medicilor noștri în tratamentele laser, cu beneficii directe asupra pacientilor”, a declarat Dr. Larisa Chiriac, Director Medical MedLife Group.
 
Expertiza medicilor buni, completata de cele mai inovatoare tehnologii pentru tratamente dermatologice
 
Cursul avansat sustinut de Prof. Firas Al-Niaimi a reunit medici dermatologi din unitatile MedLife din București, Constanta, Galati, Cluj, Ploiești și Oradea. Participantii au asistat atât la un modul teoretic despre cele mai noi tehnologii laser în dermatologie, cât și la module practice, cu sesiuni hands-on, în care au fost aprofundate tehnici de abordare a cazurilor complexe cu ajutorul uneia dintre cele mai moderne și eficiente platforme laser existente la ora actuala în lume.  
 
„A fost o onoare pentru mine sa petrec o zi în Centrul DermaLife din București, alaturi de un grup exceptional de medici dermatologi, care folosesc deja platforma laser Nordlys de la Candela, cel mai mare producator de lasere din lume. Ceea ce am facut în cadrul acestei întâlniri a fost sa discutam aplicat pe baza unor cazuri complexe, potrivite pentru tratamentele cu acest tip de laser, și aici ma refer la pacienti cu rozacee, cu poikilodermie, leziuni vasculare, leziuni pigmentare, acnee sau care au ramas cu cicatrici post-acneice. Ma bucur ca am avut ocazia sa împartașesc medicilor din Grupul MedLife sfaturi despre cum sa trateze aceste cazuri, astfel încât sa maximizeze eficienta rezultatelor. Toate aceste tratamente și protocoale pe care le-au aprofundat medicii români vor aduce pacientilor beneficiul de a obtine rezultate mai bune, mai rapide și cel mai important, mai sigure”, a declarat Prof. Firas Al-Niaimi.
 
Centrul de Excelenta DermaLife din București este unul dintre putinele centre din România care detine laserul Nordlys. Avantajul acestei platforme multifunctionale consta în integrarea a patru tehnologii distincte, astfel ca pacientii pot beneficia de o gama larga de tratamente pentru multiple probleme dermatologice și estetice: de la tratarea rozaceei, acneei sau a cicatricilor acneice, a leziunilor vasculare și a celor pigmentare pâna la rejuvenare faciala, fotorejuvenare, tratarea ridurilor și chiar epilare definitiva.
 
La nivel national, MedLife ofera în centrele sale solutii pentru orice problema a pielii, atât de natura medicala, cât și estetica. Aparatura performanta, destinata exclusiv clinicilor medicale, și echipele de medici buni, cu vasta experienta în domeniu, dar și cu numeroase cursuri și specializari recunoscute international, asigura pacientilor tratamente blânde cu pielea, dar spectaculoase din punct de vedere al rezultatelor.
 
Programul hub-ului de inovare și învatare MedLife continua cu un masterclass pentru chirurgii ortopezi
 
Urmatorul modul de învatare dedicat medicilor MedLife se va desfașura în luna martie, la Spitalul MedLife Humanitas din Cluj, sub coordonarea dr. Razvan Melinte, fiind axat pe chirurgia ortopedica. Mai exact, evenimentul va avea ca tema reconstructia ligamentului încrucișat și va reuni experti din tara și din strainatate care vor prezenta 6 tehnici diferite de reconstructie, prin intermediul a 12 interventii chirurgicale transmise LIVE.
 
De altfel, strategia MedLife de a sustine constant segmentul de educatie medicala, atât pentru medicii din cadrul Grupului, cât și pentru cadrele medicale din unitatile externe, continua și în 2024. Anul trecut, liderul pietei de servicii medicale private din România a organizat și sustinut peste 20 de evenimente medicale, la care au participat, în total, aproximativ 12.000 de medici.







 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?