Maestrul Shi Heng Yi vine in Romania
3/36402
calendar_month 02 Apr 2024, 09:42


In perioada 26-28 aprilie, YOUness WELLness Clinic & Retreat are privilegiul de a gazdui un eveniment care marcheaza un punct de referinta in domeniul wellness-ului si dezvoltarii personale: prima editie a Self-Mastery Retreat, avandu-l ca ghid pe marele maestru Shaolin Shi Heng Yi.

Acest eveniment exclusiv reprezinta o oportunitate unica pentru participanti de a se angaja intr-o calatorie de autodescoperire si transformare sub indrumarea unui maestru recunoscut la nivel mondial.

Maestrul Shi Heng Yi, apartinand Templului Shaolin din Europa si Academiei de Wushu Traditional Songshan Shaolin din Germania, este unul dintre cei mai respectati practicanti si invatatori ai filozofiei Shaolin, cu o mostenire care dateaza din secolul al V-lea in China. Experienta sa profunda in arta martiala, meditatie si spiritualitate ofera o fundatie solida pentru principiile de baza ale retreat-ului: autocunoastere, echilibru si manifestarea intentiilor.
 
Autocunoasterea ca atuu principal

Accentul pe autocunoastere este fundamental pentru filozofia maestrului Shi Heng Yi. Participantii sunt incurajati sa porneasca intr-o calatorie de explorare interioara, avand ca obiectiv descoperirea si atingerea potentialului maxim personal. Aceasta explorare este sustinuta de o serie de activitati concepute pentru a facilita autoreflexia si cresterea personala.
 
Imbratisarea echilibrului

Maestrul Shi Heng Yi subliniaza importanta echilibrului in viata cotidiana, evidentiind ca aprecierea confortului necesita experimentarea disconfortului. Programul retreat-ului este conceput pentru a ghida participantii prin dualitatile vietii, oferindu-le instrumentele necesare pentru a naviga aceste antiteze si pentru a atinge un echilibru armonios intre corp, minte si spirit.
 
Manifestarea intentiilor

Exprimarea si realizarea scopurilor personale sunt considerate esentiale pentru cresterea individuala. In acest context, retreat-ul incurajeaza participantii sa isi exteriorizeze ambitiile si sa contribuie la energia colectiva a grupului, creand un mediu propice pentru dezvoltare si implinire.
 
Puncte forte exclusive ale Self-Mastery Retreat

Evenimentul ofera o gama variata de activitati si facilitati de top, inclusiv:

• Sesiuni captivante de antrenament si meditatie cu Maestrul Shi Heng Yi.
• Discutii libere si sesiuni de intrebari si raspunsuri, oferind oportunitati unice de invatare si interactiune.
• Cazare luxoasa si acces la facilitati de wellness premium, incluzand saune, jacuzzi, sala de gimnastica si sali de terapie.
• Activitati inedite, cum ar fi gradinaritul terapeutic si plimbari cu picioarele goale prin gradinile private de lavanda si trandafiri.
 
O privire asupra industriei wellness-ului

“Evenimentul se inscrie intr-un context mai larg al cresterii impresionante a industriei wellness-ului, care cuprinde practici de ingrijire personala, frumusete, nutritie, fitness si minte-corp. Conform Global Wellness Institute, se estimeaza o expansiune a industriei pana la 4,5 trilioane de dolari pana in 2028, subliniind o schimbare semnificativa in societate catre imbratisarea practicilor de bunastare si integrarea spiritualitatii in viata cotidiana. Aceasta tendinta reflecta un interes crescut pentru imbunatatirea calitatii vietii si a bunastarii individuale, teme care rezoneaza puternic cu etica si oferta Self-Mastery Retreat. In acest context, evenimentul din Bucuresti cu Maestrul Shi Heng Yi nu este doar o oportunitate de crestere personala, ci si un raspuns la o nevoie societala tot mai accentuata de conectare profunda si implinire. Pentru participanti, Self-Mastery Retreat reprezinta mai mult decat un simplu eveniment; este o promisiune de transformare, de descoperire a unei versiuni mai echilibrate si implinite de sine. Inscrierile sunt deschise, iar locurile sunt limitate. Se recomanda rezervarea din timp pentru a va asigura participarea la aceasta calatorie revelatoare de trei zile, care promite sa fie o experienta de neuitat si profund transformatoare”, declara organizatorul evenimentului YOUness WELLness Clinic & Retreat.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?