Logitech G lanseaza noi echipamente de streaming concepute pentru a-i ajuta pe creatorii de continut sa produca transmisii live cu incredere si claritate
3/35255
calendar_month 19 Sep 2023, 12:10


Concepute pentru a ajuta gamerii sa creeze, Yeti GX, Litra Beam LX si Yeti Orb ofera performanta superioara si o experienta de joc imersiva

Logitech G, un brand Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) inovator de top in tehnologia si echipamentul de gaming, a lansat astazi trei noi produse de ultima generatie, care vin sa redefineasca experienta de gaming si transmisie live, cele doua noi microfoane Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Orb si o noua lumina Logitech G Litra Beam LX. In plus, Logitech G anunta si faptul ca Logitech G Litra Beam lumina premium de streaming si Logitech G Compass Boom Arm vor fi rebranduite pentru a afisa elementele de brand si ambalajul Logitech G.

Mai mult ca niciodata, gamerii genereaza continut si transmisii live din timpul jocurilor, iar echipamentele audio si luminile de cea mai buna calitate stau la baza livrarii unui continut excelent. Capabilitatile audio in stil “transmisie live” si luminile de nivel profesionist sunt esentiale pentru crearea unui continut de succes si pot preveni ca transmisia sa para fara viata sau sunetul sa fie distorsionat. 

In plus, luminile si sunetul de foarte buna calitate te ajuta sa te joci impreuna cu comunitatea ta si sa te exprimi, fie ca este vorba despre un chat cu prietenii pe Discord, cresterea comunitatii pe Twitch sau transmiterea live catre mii de urmaritori pe YouTube.

“Expertii in design si inginerie de la Blue Microphone si Logitech G si-au unit fortele pentru a crea un microfon de gaming unic, cu sunet profesional si o serie de functii gandite special pentru gameri.” a spus Vincent Borel, Vice-Presedinte al Logitech G. “Intelegem ca ceea ce-si doresc gamerii este sa-si impartaseasca experientele si sa interactioneze cu audienta lor. Pentru cei care se joaca pentru a fi vazuti, acesta este echipamentul care le permite sa se joace impreuna si sa se exprime in fata comunitatii lor.”

Folosind inovatiile Logitech G, aceste trei noi produse prezinta tehnologii cheie precum LIGHTSYNC RGB,  integrare cu GHUB de la Logitech G, pentru efecte de lumina personalizate; si adaugarea suportului BlueVOICE! pentru noile noastre microfoane. Acum, creatorii de continut isi pot extinde ecosistemul Logitech G cu setari si culori personalizate pentru a celebra cu adevarat in stil propriu fiecare victorie si fiecare transmisie live. 

Bazat pe designul iconic Yeti, Yeti GX este un microfon de gaming premium pentru transmisiuni live, cu tehnologie bazata pe capsula dinamica pentru livrarea unei performante audio fara precedent. Este totodata o premiera faptul ca Yeti GX foloseste rotita clasica de scroll de la mouse-urile din portofoliu de gaming Logitech G, pentru a putea controla microfonul cu o singura mana. Yeti GX prezinta si un model de captare supercardioid care scoate in evidenta vocea eliminand sunetele din camera, sunetele de tastatura sau zgomotele de fundal.

Functia Smart Audio Lock cu care vine Yeti GX salveaza setarile audio ideale printr-o simpla apasare a rotitei de scroll, pentru redare audio consistenta de fiecare data si ajustare automata a semnalului care previne intreruperea sunetului si reduce zgomotele de fundal. Tehnologia Blue VO!CE de la Logitech G permite celor care transmit live sa aleaga dintr-o varietate de filtre, imbunatatind totodata sunetul de baza al microfonului si oferind efecte audio personalizate.

Yeti GX este un microfon USB plug-and-play pentru instalare si transmisie live fara efort. Yeti GX este compatibil cu bratul articulat Blue Compass si, in curand, cu o versiune noua Logitech G a bratului Compass. Yeti Orb este un microfon USB de gaming elegant, care livreaza cea mai buna performanta audio si usurinta in utilizare din clasa sa. Gandit pentru gamerii care abia acum incep sa transmita live, Yeti Orb este construit cu o capsula condensatoare customizata care aduce fluiditate in procesul de creare de continut. Produsul prezinta un logo RGB si lumina de stare cu efecte de iluminare personalizabile care pot fi accesate atat inainte, dar si in timpul streamingului. Spre deosebire de alte microfoane de pe piata, Yeti GX si Yeti Orb gestioneaza presiune audio maxima, optimizata perfect pentru gamerii si creatorii de continut de azi. In momentele de tensiune, cand sunetul de la voce este mai ridicat, ca de exemplu in lupte si batalii intense, Yeti GX si Yeti Orb minimalizeaza distorsiunea, si, alaturi de tehnologia filtrelor Blue VO!CE, personalizeaza sunetul de voce pentru a crea efecte distractive si pentru a proteja impotriva intreruperii sunetului, toate aceste optiuni fiind disponibile prin aplicatia G HUB.

Apogeul iluminarii de inalta calitate, Litra Beam LX este o lumina de streaming RGB cu doua fete, cu tehnologia TrueSoft pentru modelarea si directionarea luminii, astfel incat toata lumea sa poata arata in orice moment, cat se poate de bine.

Folosind LIGHTSYNC RGB, cele 16 milioane de combinatii de culori ale Litra Beam LX le permit gamerilor sa-si personalizeze temele de culoare, acestia putand sa-si transforme studioul intr-un show de lumini virtual sau sa dea viata streamingului lor in functie de vibe-ul pe care il au in acea zi. 

Tehnologia TrueSoft de la Logitech G vine cu o acuratete cinematica a culorilor si difuzie avansata pentru eliminarea umbrelor dure cu ajutorul luminozitatii reglabile, temperaturi ale culorilor care variaza de la lumina calda a lumanarii pana la albastru rece (2700K - 6500K) si cu setari RGB. Avand certificat de siguranta pentru transmisie live pe toata durata zilei, Litra Beam LX a trecut cu brio cele mai stricte procese de testare UL.

In plus, Logitech G anunta suport complet pentru toate dispozitivele compatibile LIGHTSYNC cu Windows Dynamic Lighting odata ce acesta devine disponibil. Windows Dynamic Lighting este un nou instrument de iluminare RGB pe Windows 11, care permite utilizatorilor sa coordoneze efectele pentru multe marci de produse compatibile RGB, incluzand acum si Logitech G. Aceasta noua capacitate extinde deja puternicele functii LIGHTSYNC pentru dispozitive precum Litra Beam LX si perifericele Logitech G precum mouse-uri, tastaturi si casti, oferind o experienta de joc complet unitara si imersiva.

Design pentru un viitor pozitiv

Logitech depune in mod constant eforturi pentru reducerea impactul de carbon, iar designul acestor noi produse de gaming le face sa fie o alegere sustenabila pentru utilizatori. Piesele din plastic includ plastic reciclat certificat post-consum pentru a oferi o a doua viata plasticului la sfarsitul utilizarii din vechile electronice de larg consum – minim 68% pentru Yeti GX, minim 48% pentru Litra Beam LX si minim 74% pentru Yeti Orb.

Ambalajul din hartie provine din paduri certificate FSC™ si din alte surse controlate. Toti cei care aleg acest produs, sustin deci gestionarea responsabila a padurilor din lume.

Toate produsele Logitech G sunt certificate cu amprenta de carbon neutra si folosesc energie regenerabila acolo unde este posibil in timpul productiei. Cand achizitionati un produs Logitech G, amprenta de carbon a produsului respectiv a fost redusa la zero prin sprijinirea padurilor, a surselor regenerabile si a comunitatilor afectate de clima.

Pret si disponibilitate
Yeti GX si Yeti Orb sunt acum disponibile in varianta pe negru, iar Litra Beam LX in varianta grafit pe LogitechG.com. Local vor fi disponibile Yeti GX si Litra Beam LX, la un pret recomandat de 794.99 RON, respectiv 794.99 RON. Pentru mai multe informatii, vizitati www.logitechg.com.

Logi PLAY DAYS
Noul echipament de streaming de la Logitech G se lanseaza la timp pentru ultima zi a #LOGIPLAYDAYS, care va avea loc in perioada 13-19 septembrie 2023. In toata Europa, Logi PLAY Days sarbatoreste inovatia in tehnologia jocurilor, cu oferte promotionale exclusive (pana la 40% reducere) pentru unele dintre produsele noastre cele mai vandute. La Logitech G, credem ca viata este mai distractiva cand te joci, iar Logi PLAY Days ofera o gama larga de echipamente de gaming, de la casti si mousi de gaming pana la volanul de curse G923.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?