hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  LG Electronics Romania lider pe segmentul LCD

LG Electronics Romania lider pe segmentul LCD

calendar_month 08 Apr 2010, 15:35
LG Electronics Romania anunta recastigarea primei pozitii pe segmentul de televizoare LCD, in urma vanzarilor inregistrate in intervalul ianuarie-februarie 2010, conform celor mai recente studii de piata.

Astfel, LG Electronics a atins in luna februarie din 2010 o cota de piata de 33.2% la nivel local, pe segmentul televizoarelor LCD. In aceeasi perioada, televizoarele LG LCD cu diagonala de 42 inci – printre cel mai bine vandute - au atins o cota de piata de 54.8%. Rezultate foarte bune au fost inregistrate, in aceeasi perioada, si pe segmentul de televizoare LCD Full HD, LG inregistrand prima cota de piata, de 38.8%, pe acest segment.

"Unul dintre obiectivele noastre de business pentru anul in curs este acela de a ne consolida pozitia pe segmentul televizoarelor LCD si cu plasma, pozitia pe segmentul televizoarelor LCD si cu plasma, cel mai dinamic sector din industria electronicelor de larg consum. Rezultatele obtinute ne intaresc angajamentul si, in acelasi timp, confirma pozitia de brand premium pe care LG a castigat-o pe piata din Romania in ultimii ani. In curand, vom oferi consumatorilor romani o noua experienta de vizionare, prin introducerea pe piata a seriei de televizoare 3D, ceea ce va ridica standardele in domeniul diverstismentului,” a declarat dl. Roh Pan Ock presedinte al LG Electronics Romania.

In ceea ce priveste vanzarile de televizoare cu plasma, LG si-a mentinut prima cota de piata pentru categoriile de televizoare cu plasma de 50 inci, cu o cota de piata de 50.3% (nr. de unitati) si a doua cota de piata pentru modelele de 42 inci, respectiv 24.9% (nr. de unitati). Pe intregul segment de televizoare cu plasma, compania a inregistrat a treia cota de piata in 2010, conform studiilor realizate la nivelul lunii februarie, cu 24.5% din piata. 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?