hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Kingston Digital lanseaza gama DataTraveler

Kingston Digital lanseaza gama DataTraveler

calendar_month 09 Apr 2010, 16:56
Kingston Digital Europe Ltd anunta lansarea dispozitivului de stocare USB Kingston Data Traveler, stilizat, disponibil in editie limitata. Aceasta editie limitata cuprinde patru stiluri adaptate tuturor clientilor.

“Patru tipuri de design exclusivist si indraznet compun aceasta noua colectie lifestyle din gama noastra de module de memorie”, a afirmat Kristy Miller EMEA Consumer Marketing Manager pentru Kingston Digital. “Au toate caracteristicile unui dispozitiv de serie Kingston DataTraveler, iar in plus, au modele de design diferite, care sa se potriveasca oricarui stil.”

Disponibile doar pentru o perioada limitata de timp, aceste modele de design includ Red, Flower, Geometric si Boca si sunt disponibile in versiunea de 4 GB, oferind suficient spatiu de stocare pentru ultimele tale fotografii si proiecte. Modelul Boca este inspirat de imaginea iconica a celor de la Rolling Stones si este disponibil in variantele de 4 GB, 8 GB si 16 GB.
Gama Kingston DataTraveler a fost special conceputa pentru a asigura stocarea, transferul si gestionarea datelor in cel mai eficient mod posibil. Modulul de memorie dispune de un mecanism glisant destinat protejarii totale a conectorului USB.

“Dispozitivele de memorie USB au inceput sa devina indispensabile vietii cotidiene, asa ca de ce ar trebui ca oamenii sa se limiteze doar la cateva culori de baza?” a afirmat Miller. “Aceasta gama exclusiva este in intregime despre afirmarea propriei personalitati, indiferent de locul in care te afli, sau ce faci.”

Editia limitata este disponibila in reteaua eMAG si la partenerii Combox.

Transforma-te in fan pe Facebook si ai sansa sa intri in competitie pentru a castiga un dispozitiv de stocare Kingston DataTraveler, in editie limitata.

Viziteaza noul site Kingston destinat consumatorilor pentru mai multe stiri, concursuri si ponturi. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?