KIKO Milano deschide primul magazin din Romania, in ParkLake
3/36416
calendar_month 03 Apr 2024, 12:05


KIKO Milano, parte din Fais Group, deschide primul magazin din Romania, in ParkLake Shopping Center. Aceasta inaugurare marcheaza primul episod din expansiunea companiei pe piata romaneasca.

Marea deschidere a primului magazin KIKO Milano in ParkLake a starnit un entuziasm si o emotie de neuitat

Momentul mult asteptat a sosit in sfarsit! KIKO Milano, brandul de machiaj numarul 1 din Italia, este in sfarsit in Bucuresti, Romania si a deschis astazi primul sau magazin in ParkLake Shopping Center.
Ca o dovada a popularitatii marcii si a entuziasmului din jurul sosirii sale, clientii nerabdatori au stat la coada in afara magazinului inca de dimineata devreme, gata sa fie printre primii care experimenteaza gama larga de produse de machiaj si de ingrijire a pielii KIKO Milano.

Noul magazin KIKO Milano promite sa fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj, oferind o gama extinsa de produse de inalta calitate concepute pentru a inspira creativitatea si exprimarea de sine, la preturi super accesibile. De la rujuri vibrante la produse esentiale de lux pentru ingrijirea pielii, KIKO Milano se angajeaza sa ofere clientilor o experienta de cumparaturi de neegalat."Ne bucuram ca aducem povestea KIKO Milano si in Romania si saincepem un nou capitol aici. Suntem entuziasmati sa oferim clientilor nostri din Romania acces la produsele noastre de inalta calitate si la experienta unica pe care o ofera brandul nostru. Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim sa aducem in atentia comunitatii de beauty din Romania cele mai noi trenduri in machiaj si produse de ingrijire a pielii, incurajand astfel expresia personala si increderea in sine." a spus Goldie Panovlepi, Commercial Director KIKO MILANO, Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania.

Iubitorii de beauty vor avea ocazia sa descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano, incluzand cele mai apreciate produse pentru machiaj, ingrijirea pielii si accesorii indispensabile pentru un look perfect.
KIKO Milano ofera o gama diversificata de produse, adaptate nevoilor si preferintelor fiecarui client, astfel incat sa poata gasi mereu exact ceea ce isi doresc pentru a-si exprima frumusetea intr-un mod unic si autentic.

In plus, Vinerea aceasta, primii 100 de clienti vor primi gratuit o mascara Standout Volume Buildable! Asigurati-va ca ajungeti la timp si fiti printre norocosii care beneficiaza de aceasta oferta speciala!Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?