IT Direct devine distribuitor BenQ pe piata din Romania
2/2449
calendar_month 15 Apr 2010, 18:51
BenQ isi intareste pozitia pe piata romaneasca prin numirea IT Direct ca distribuitor pentru intreaga gama de produse, incepand din luna aprilie a anului acesta.

Aceasta schimbare se bazeaza pe rezultatele foarte bune obtinute de IT Direct ca subdistribuitor BenQ atat ca vanzari cat si ca activitati de marketing de-a lungul anului trecut.

„Acest pas este unul normal in conditiile colaborarii foarte bune cu IT Direct ce a caracterizat anul trecut si inceputul acestui an. Ne asteptam ca o data cu obtinerea statutului de distribuitor, aceasta colaborare sa se dezvolte chiar mai mult decat in prezent, iar disponibilitatea produselor BenQ pe piata sa creasca printr-un distribuitor foarte activ” a declarat Dragos Salamac, Team Leader BenQ Romania.

IT Direct va acoperi intreaga gama de produse distribuita de BenQ in Romania: Monitoare LCD, Proiectoare, LCD TV, Camere foto digitale compacte, Netbook-uri, PC-uri All-in-One.

„Obtinerea statutului de distribuitor BenQ de catre IT Direct serveste mai bine cererea de echipamente de ultima generatie, manifestata de clientii nostrii. Produsele aflate in portofoliul BenQ si-au demonstrat in timp calitatea, fapt care s-a regasit si in cresterea vanzarilor pentru produsele aflate sub acest brand. Suntem convinsi ca acest parteneriat va pune bazele unei colaborari si mai bune, in interesul clientilor IT Direct" a declarat Cristian Sucaliuc Director General IT Direct.

IT Direct este la ora actuala, cel de-al cincilea distribuitor BenQ pe piata autohtona, alaturi de: Asbis, Darer, RHS si Scop.