iSTYLE deschide primul magazin in Craiova si ajunge la 16 locatii in Romania
3/35314
calendar_month 05 Oct 2023, 10:59


Reteaua iSTYLE, Apple Premium Partner, anunta inaugurarea primului magazin in orasul Craiova, in Promenada Mall, cel mai mare centru comercial din regiune. iSTYLE ajunge astfel la un numar de 16 locatii la nivelul intregii tari, consolidandu-si pozitia de lider local in comercializarea produselor si solutiilor Apple datorita locatiilor fizice dedicate. Celelalte orase in care reteaua gestioneaza spatii in Romania sunt: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara. 

Noul magazin, cu statutul de Apple Premium Reseller, a carui lansare coincide cu cea a Promenada Mall, este proiectat si amenajat la standardele Apple. Pe o suprafata de 96,5 de metri patrati sunt prezentate ultimele inovatii din domeniul tehnologiei – produse Apple si accesorii de cea mai buna calitate. O echipa formata din specialisti certificati Apple este pregatita sa acorde asistenta individuala fiecarui vizitator pentru a lua cea mai buna decizie in achizitionarea unui produs, a realiza configurarile initiale ale dispozitivelor sau a alege cele mai potrivite accesorii. 

”Ne mandrim cu deschiderea unei locatii in Craiova, un oras care s-a dezvoltat considerabil din punct de vedere economic si cultural in ultimii ani, dorintele oamenilor in privinta achizitionarii si interactiunii cu noile tehnologii crescand si ele. In acelasi timp, ne bucura oportunitatea de a avea aceeasi ”zi de nastere” cu unul dintre cele mai mari mall-uri din Romania. Pentru noi, Craiova reprezinta o piata cu un potential de business in continua crestere care ne permite sa punem la dispozitia clientilor experienta specifica Apple, atat in privinta produselor, cat si a serviciilor,” a declarat Valeriu Ion, directorul general al iSTYLE Romania, Bulgaria si Tarile Adriatice.

Printre serviciile oferite exclusiv de iSTYLE care pot fi accesate de consumatori si companii se numara pachetul iSTYLE Comfort pentru laptopurile Mac, care include extinderea garantiei comerciale a produsului cu 1 sau 2 ani, laptop de schimb gratuit pe o eventuala perioada petrecuta in service, dar si Easy Upgrade prin care utilizatorii Apple pot alege cel mai recent iPhone, Mac, iPad sau Apple Watch pentru cea mai mica rata lunara.

De asemenea, exista optiuni flexibile de finantare pentru persoane fizice, in parteneriat cu mai multe banci, precum si un program de trade-in, care permite schimbul rapid si avantajos al dispozitivului actuale cu un produs Apple nou, in urma unei evaluari obiective. 

Clientii iSTYLE vor avea acces direct la cele mai noi telefoane din gama iPhone 15 si la noile ceasuri Apple Watch Series 9 si Apple Watch Ultra 2, lansate  in premiera pe piata din Romania la sfarsitul lunii septembrie, dar si la alte zeci de produse. 

iSTYLE Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 111,5 milioane de euro in 2022, cu 39% mai mare decat in anul precedent. 
In prima parte a anului 2023, iSTYLE a redeschis doua dintre locatiile sale din mall-urile AFI Cotroceni si Baneasa Shopping City din Bucuresti sub conceptul de Apple Premium Partner in urma unei investitii de peste 2 milioane de euro. Transformarea a presupus un design complet nou, similar cu magazinele Apple din intreaga lume. 

Cu ocazia inaugurarii magazinului din Craiova, iSTYLE a pregatit oferte speciale la o selectie de produse precum: noul iPhone 15 care costa 4 499 lei, iPhone 14 Pro Max cu pretul de 5 499 lei, MacBook Air M1 la un pret de 3 999 lei sau Apple Watch SE la doar 999 lei.Toate ofertele accesand link-ul de mai jos - https://istyle.ro/istyle-craiova