Ionut Gherle se alatura WE AS WEB ca Partener si Chief Growth Officer
3/35096
calendar_month 19 Iul 2023, 09:59

Cu peste 18 ani experienta in IT, de la programator la diferite roluri de management, Ionut Gherle intra in zona antreprenoriala ca Partener in WE AS WEB

Ionut Gherle se alatura companiei de dezvoltare software WE AS WEB, ca Partener si Chief Growth Officer.

Din pozitia de Chief Growth Officer, Ionut va coordona activitatea de consolidare si promovare a serviciilor furnizate de WE AS WEB pe piata nationala dar si componenta de extindere pe pietele internationale.

Recent, WE AS WEB a deschis noi subsidiare in Statele Unite, Marea Britanie si in Germania, pe langa birourile din Moldova si Albania, iar planurile de expansiune continua cu noi teritorii. Urmatoarele tari vizate sunt Austria si Olanda. In tara, compania este prezenta in Cluj-Napoca, Bucuresti, Craiova, Brasov, Iasi si Timisoara.

„Dupa mai bine de 18 ani ca angajat, dar de cele mai multe ori din perspectiva de intraprenor, am decis sa fac pasul catre antreprenoriat, alaturandu-ma proiectului  WE AS WEB. Obiectivul meu este cel de a creste indicatorii esentiali ai companiei, de a consolida pozitionarea nationala si internationala si de a eficientiza aria operationala. Ma alatur unei echipe care deja a demonstrat potential de crestere in timp record, pentru a sustine strategia si trecerea la urmatorul nivel de dezvoltare”, afirma Ionut Gherle, Partener si Chief Growth Officer, WE AS WEB.

Absolvent al Universitatii Tehnice Cluj-Napoca si Executive MBA al University of Hull, Ionut Gherle a facut parte timp mai bine de 12 ani din echipa AROBS Transilvania Software, pe diferite roluri de management si in ultimii patru ani a ocupat pozitia de Director General al UCMS by AROBS.

„Ne bucuram sa avem alaturi de noi un profesionist cu experienta demonstrata in industrie, care ne va ajuta sa atingem obiectivele noastre ambitioase. Ionut Gherle este un lider care ne va sprijini in a fi mai eficienti, agili si performanti”, declara Gabriel Zahan, CEO, WE AS WEB.

WE AS WEB a incheiat 2022 cu afaceri de peste 10 milioane de Euro si un profit net de 2 milioane Euro. La finele lunii iunie, echipa includea aproximativ 400 de profesionisti IT.

Fondata in urma cu cinci ani ca o companie de produs, WE AS WEB a devenit in scurt timp una dintre cele mai mari companii IT cu actionariat 100% romanesc din tara. Din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip IT team/staff augmentation, cat si servicii de dezvoltare software. In prezent, WE AS WEB furnizeaza servicii catre companii din Romania, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie si SUA.