Innoship, parteneriat cu Dr Max Group pentru a eficientiza operatiunile de livrare in cinci tari europene
3/36806
calendar_month 29 Mai 2024, 12:39


•    Parteneriatul optimizeaza operatiunile de logistica si servicii pentru clientii Dr. Max din Cehia, Slovacia, Polonia, Romania si Italia

•    Integrarea reduce timpul de inrolare a transportatorilor de la sase luni la doar 2-3 saptamani

Innoship, parte a Alsendo Group si solutie tehnologica inovatoare de livrare SaaS, anunta un nou parteneriat strategic cu Dr. Max Group, liderul lanturilor de farmacii din Europa Centrala. Aceasta colaborare reprezinta un reper in domeniul retail-ului si al tehnologiei, si se aliniaza la obiectivele ambelor companii de a imbunatati eficienta si experienta clientilor in procesul de livrare.

Optimizarea operatiunilor prin solutii inovatoare

Colaborarea dintre Innoship si Dr. Max aduce beneficii semnificative, menite sa imbunatateasca operatiunile de logistica si servicii pentru clientii Dr. Max din Cehia, Slovacia, Polonia, Romania si Italia.

Parteneriatul Innoship cu Dr. Max marcheaza o aliniere strategica cu mai multe criterii esentiale, demonstrand capacitatea Innoship de a furniza o solutie avansata si cuprinzatoare, adaptata cerintelor Dr. Max. Elementul central al colaborarii este furnizarea unei solutii unificate, care se integreaza perfect pe cinci piete, asigurand consecventa si eficienta in operatiunile extinse ale Dr Max.

Indeplinirea criteriilor cheie

"Decizia pentru parteneriatul cu Innoship a fost determinata de necesitatea de a respecta criteriile noastre stricte, care se concentreaza pe o solutie unificata pentru toate pietele, urmarirea livrarilor in timp real, implementarea rapida a curierilor ", mentioneaza reprezentantii Dr Max.

Principalele avantaje ale proiectului:

-    Integrarea simplificata a curierilor elimina necesitatea dezvoltariilor suplimentare interne. Aceasta reduce timpul de onboarding pentru curierii noi, de la obisnuitele sase luni, la doar 2-3 saptamani, fara a fi necesara o implementare IT extinsa.
-    Extinde spectrul optiunilor de livrare, inclusiv livrare la domiciliu, lockere si  puncte PUDO, toate, accesibile printr-o experienta usor de utilizat.
-    Alocarea optimizata a curierilor, ce permite selectarea celui mai bun curier in functie de criterii specific si asigura eficienta la nivel de grup si local. Urmarirea centralizata a livrarilor faciliteaza o supraveghere sporita pentru echipele de Servicii Suport Clienti, stimuland eficienta si satisfactia clientilor.
-    Un panou unificat pentru urmarirea performantei de livrare a curierilor ofera raportari in timp real si informatii despre performanta serviciilor de livrare. Efectuarea de ajustari in timp real a parametrilor de business, cum ar fi costul si performanta, ofera o flexibilitate si un control fara precedent.
-    Verificarea automata a acuratetei facturilor curierilor  cu scopul de a reduce volumul de munca manuala, iar alocarea eficienta a resurselor interne, economisite prin automatizarea proceselor, poate fi acum directionata catre alte proiecte esentiale.

Angajamentul Innoship fata de aceste beneficii sugereaza o abordare strategica a parteneriatului, concentrandu-se pe functionalitati care sa imbunatateasca calitatea serviciilor si experienta clientilor sai.

"Parteneriatul cu Dr. Max subliniaza capacitatea noastra de a furniza solutii personalizate, eficiente si avansate tehnologic, pentru piata de ecommerce. Flexibilitatea platformei noastre si gama larga de servicii va permite Dr Max Group sa isi extinda operatiunile in mod eficient pe mai multe piete", adauga Dan Ungureanu, Cofondator si Head of Business Development, Innoship.