Huawei castiga premiul Energy Globe pentru proiectul "Parcul de inovare Yancheng cu emisii reduse de carbon si energie inteligenta"
3/36083
calendar_month 07 Feb 2024, 14:10


Parcul de inovare Yancheng cu emisii reduse de carbon si energie inteligenta este un proiect special de parc industrial initiat de catre Compania de alimentare cu energie electrica Yancheng Grid din provincia Jiangsu.

Cunoscut si ca Net Zero Carbon Intelligent Campus, acest proiect este un efort de colaborare al companiei de alimentare cu energie electrica Yancheng Grid din provincia Jiangsu si Huawei.

Premiul mondial Energy Globe este prezentat de un grup de organizatii, inclusiv Energy Globe Foundation, Organizatia Natiunilor Unite pentru Dezvoltare Industriala si Camera Economica Federala Austriaca. 

Proiectul Yancheng Low-Carbon & Smart Energy Industrial Park a fost selectat dintre peste 2000 de cele mai bune proiecte din peste 180 de tari si regiuni si a fost singurul proiect din China care a participat si care a primit acest premiu.

Acest proiect inovator produce 85% energie curata. In comparatie cu proiectele termice care produc aceeasi cantitate de energie electrica, economiseste 3 milioane kWh de electricitate si cu 5.600 de tone mai putine emisii de carbon pe an. 
Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?