hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  HP prezinta prima imprimanta laser de tip Plug and Print din lume

HP prezinta prima imprimanta laser de tip Plug and Print din lume

calendar_month 15 Apr 2010, 18:19
HP intareste gama de imprimante personale HP LaserJet Pro cu noi echipamente care ofera o tehnologie inovatoare in domeniu: ”plug and print”. Aceasta tehnologie permite clientilor HP sa instaleze echipamentul nou achizitionat si sa imprime primele documente in mai putin de doua minute. Este de ajuns simpla conectare a imprimantei la portul USB al unui calculator - fara a necesita o conexiune activa la Internet sau un disc (CD/DVD) suplimentar pentru driver-e sau software.

HP Smart Install se regaseste la noile imprimante din seria HP LaserJet Pro P1100 -“ unele dintre cele mai eficiente echipamente laser din punctul de vedere al consumului de energie, si la cele din seria de imprimante HP LaserJet Pro P1566/P1606dn.

“Clientii nostri cer imprimare facila si le-o oferim - fara CD-ROM-uri de instalare, fara driver-e de descarcat. HP Smart Install ofera chiar astazi viitorul imprimarii.”, a declarat Ron Coughlin, senior vice president, LaserJet and Enterprise Solutions, Imaging and Printing Group, HP.

De asemenea, tot astazi, HP anunta primul scaner mobil din portofoliu, HP Scanjet Professional 1000, dar si doua noi serii de imprimante laser color profesioale: HP Color LaserJet Professional CP5225 si CP4025.

Scanjet Professional 1000 este un scaner portabil, destinat scanarii rapide, in orice conditii, a documentelor tiparite in format A4, fara a necesita baterii sau adaptor de curent electric.
Seria de imprimante HP CP5225 reprezinta cea mai accesibila si mai versatila imprimanta HP laser color de format A3 de pana acum, in timp ce seria HP CP4025 ofera imprimare laser color profesionala foarte usor de realizat.

Noul design al gamei HP LaserJet Pro impresioneaza prin exteriorul cu aspect modern, de culoare neagra, si asigura rezultate profesionale la costuri reduse, ajutand in acelasi timp firmele mici si mijlocii sa reduca impactul asupra mediului.

Pe langa HP Smart Install, noile imprimante includ si tehnologia HP Auto-On / Auto-Off, care seteaza echipamentul intr-un mod similar cu cel de oprire completa (Power Off) in timpul starii de asteptare. Aceasta tehnologie detecteaza in mod inteligent initierea activitatii de imprimare si trezeste automat echipamentul, pregatindu-l pentru imprimare intr-un timp foarte scurt.

Cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, noua serie de imprimante HP LaserJet Pro P1100 poate economisi energie electrica cu pana la 72% fata de predecesoarele sale. Imprimantele folosesc cartuse de toner Originale HP, care ajuta la economisirea cu pana la 35% a energiei electrice pe fiecare pagina, comparat cu produsele anterioare.

Noua gama de imprimante laser personale ofera urmatoarele modele:
HP LaserJet Pro P1102 (99 Euro fara TVA)
HP Laserjet Pro P1102w (119 Euro fara TVA)
HP Laserjet Pro P1566 (139 Euro fara TVA)
HP Laserjet Pro P1606dn (209 Euro fara TVA)

Oferind viteze mari de imprimare, calitate profesionala a imprimarii, un panou de control intuitiv si tehnologie HP Auto-On/Auto-Off, imprimantele HP P1102 si P1102w ajuta clientii sa isi creasca eficienta intr-un mod accesibil. in plus, modelul HP P1102w prezinta functionalitate de conectare directa in retea wireless 802.11.

Imprimantele HP P1566 si P1606dn ofera calitate exceptionala a documentelor, si performanta ridicata, reprezentand cea mai buna alegere pentru IMM-uri. Cu viteze mari de imprimare, imprimare automata fata/verso pentru a economisi hartie, si placa de retea Ethernet inclusa, aceste noi imprimante de birou ajuta clientii sa isi sporeasca productivitatea activitatilor zilnice.
Toate echipamente sunt disponibile in Romania incepand din data de 15 aprilie 2010.Disponibila recent in Europa, imprimanta HP Color LaserJet Professional CP5225 este capabila sa produca imprimari de calitate profesionala pentru o larga varietate de documente, de la felicitari la afise A3. Facand acesibila imprimarea laser color in format A3, imprimanta include posibilitati de conectare in retea(8) pentru usurinta partajarii in birou si poate fi folosita atat pentru documente de dimensiuni mari cat si pentru nevoile generale ale activitatilor zilnice.

Seria de imprimante HP Color LaserJet Professional CP5225 (1049 - 1275 Euro fara TVA) include tehnologiile HP Auto-Off si HP Instant-on. Prin folosirea tehnologiei HP Instant-On si a imprimarii automate fata-verso , utilizatorii pot reduce consumul de energie si hartie, permitand firmelor sa reduca costurile si sa protejeze mediul fara a sacrifica performanta sau calitatea imprimarii.

Seria de imprimante HP Color LaserJet Enterprise CP4025 (845 - 1115 Euro fara TVA)(5) este destinata grupurilor medii de utilizatori, oferind costuri de operare scazute, imprimare rapida, fiabilitate si calitate profesionala a documentelor. Panoul de control color, cu patru linii de text si mesaje automate de ajutor, permite utilizatorilor obisnuiti sa foloseasca echipamentele foarte usor, fara sprijin din partea echipei de IT, crescand astfel in mod remarcabil productivitatea firmei. in plus, HP Universal Print Driver, prin versiunea actualizata, face imprimarea color foarte usoara si eficienta. HP EasyColor imbunatateste compozitia imaginilor color, astfel incat utilizatorii pot conta pe calitate constanta a imprimarii color, la fiecare imprimare.

Cantarind numai 0,64 kilograme, scanerul mobil ultra-compact HP Scanjet Professional 1000 (219 Euro fara TVA) permite utilizatorilor din mediul de afaceri sa scaneze documente la birou, in locatia clientului sau pe teren. Incluzand tehnologia de scanare HP Instant-On pentru a economisi energie, scanerul poate scana cu rapiditate documente in orice moment. Mai mult, echipamentul scaneaza ambele fete ale colii de hartie in acelasi timp, acceptand o varietate de formate si grosimi, de la carduri embosate pana la formulare lungi. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: