Hisense anunta sponsorizarea Campionatului European de Fotbal U21
3/35008
calendar_month 21 Iun 2023, 12:20


Prezent in aproape toate competitiile fotbalistice mari din ultimii ani, Hisense anunta sponsorizarea si a Campionatului European de Fotbal U21, competitie organizata de catre Romania si Georgia in perioada 21 iunie - 8 iulie 2023. In Romania, meciurile se vor juca pe Cluj Arena, Giulesti, stadionul “Dr. Constantin Radulescu” si Ghencea, acesta din urma gazduind toate meciurile selectionatei tricolore.

Impreuna spre performanta

Prin aceasta sponsorizare, Hisense isi demonstreaza inca o data angajamentul fata de lumea fotbalului si a sportului. Sustinand cea mai mare competitie europeana de tinere talente, Hisense isi propune sa incurajeze performanta, sa asigure un viitor in care sperantele devin certitudini. Practic, Hisense are aceasi filosofie ca si in cazul produselor sale: investeste permanent in viitor. Cu produsele sale premium si progresele tehnologice continue, Hisense incearca sa-si extinda cultura corporativa si sa obtina o crestere a marcii folosind limbajul sportului in conformitate cu valorile marcii sale.

Hisense inseamna performanta si orice alaturare a brandului fata de o competitie sportiva se realizeaza cu dorinta ca drumul lor comun sa fie drept inainte, spre podium.

Cel mai bun mod de a te bucura de toate meciurile din Grupa B, grupa echipei nationale a Romaniei

Romania este in grupa B, alaturi de Spania, Ucraina si Croatia. O grupa grea la prima vedere, dar oare gloria se poate obtine usor? Indiferent de scor, sa ne bucuram de spectacol, de entuziasm, de tinerete, sa aplaudam pe cei curajosi si determinati.

Pentru a va bucura de sport in cel mai bun mod posibil, Hisense a incorporat tehnologii precum Motion Compensation (MEMC), Sports Mode and Player Recognition, modul sport si recunoasterea jucatorilor in modelele sale de televizoare pentru a imbunatati considerabil experienta de vizionare pentru spectatori. De asemenea, frigiderele Hisensesunt pregatite pentru a raci bauturi racoritoare si gustari la o viteza incredibila, datorita functiei Super Cool. Televizoare Hisense care te fac sa simti ca esti asezat pe scaunul cu vizibilitatea cea mai buna din stadion, cu o bautura rece la indemana, iata o alternativa super atragatoare si pentru pasionatii de fotbal care nu pot fi prezenti fizic la meciuri.

Hisense a dezvoltat produse cu tehnologie avansata si calitate la standarde de top, Laser TV, televizoare cu tehnologie ULED, OLED sau QLED, etc., toate fiind pregatite pentru a furniza telespectatorilor si fanilor fotbalului din intreaga lume o experienta placuta de vizionare a marilor competitii ale sportului rege.

Hisense este angajata fata de crearea unei experiente totale de vizionare a meciurilor pentru cele mai mari evenimente ale fotbalului international, dezvoltand puterea sportului, conectand comunitatea globala in moduri noi si inovatoare si ajutand fanii sa-si exprime fericirea, bucuria si pasiunea personala.

Incepe Euro U21, sa participam impreuna, sa ne bucuram impreuna.

Impreuna spre performanta.