Hidroelectrica avertizeaza cu privire la cresterea tentativelor de frauda online, care utilizeaza clipuri video deepfake
3/36117
calendar_month 09 Feb 2024, 18:50


Hidroelectrica informeaza publicul cu privire la aparitia in mediul online a unor clipuri video contrafacute, folosind tehnologia „deepfake”.

Acestea includ persoane publice, artisti si vedete TV, promovand in mod fals tranzactionarea actiunilor companiei Hidroelectrica.

Subliniem cu fermitate ca aceste continuturi sunt frauduloase si induc in eroare publicul cu privire la implicarea acestor personalitati in tranzactionarea actiunilor Hidroelectrica, avand ca scop final inselarea celor atrasi de posibilitatea obtinerii facile a unor castiguri financiare substantiale.

Recomandam publicului sa fie extrem de precaut si sa tina cont de urmatoarele sfaturi:

Evitati incarcarea datelor personale sau informatiilor bancare pe platforme online care promit castiguri exagerate in urma tranzactionarii actiunilor Hidroelectrica.

Raportati continuturile false publicate in mediul online, atunci cand le identificati.

Colaborati cu platformele pentru a elimina rapid aceste informatii nefondate.

Nu va lasati inselati de citate sau imagini asociate cu diverse nume celebre.

Subliniem si clarificam faptul ca aceste declaratii nu sunt reale si nu reflecta opiniile sau pozitia reala a personalitatilor respective.

Hidroelectrica ia masuri pentru a proteja interesele investitorilor si publicului larg si colaboreaza cu autoritatile pentru investigarea si contracararea oricaror actiuni ilegale care afecteaza numele si imaginea companiei.

Siguranta si securitatea investitorilor si a partenerilor nostri sunt prioritare pentru noi.

Pentru informatii actualizate si comunicate oficiale, va rugam sa accesati site-ul nostru oficial, www.hidroelectrica.ro, sau paginile de social media apartinand companiei, se mai mentioneaza in comunicat.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?