Grupul Horvath a inregistrat venituri record de 306 milioane euro in 2023 si alege un nou partener din Romania
3/36511
calendar_month 22 Apr 2024, 10:25


Firma globala de consultanta in management a inregistrat o crestere cu 13% a veniturilor in ultimul an fiscal incheiat (1 aprilie 2023 - 31 martie 2024), dupa o crestere de 23% in anul precedent.

   - Consiliul de Administratie al grupului Horváth anticipeaza o crestere de doua cifre si pentru anul fiscal 2024-2025.

   - Maria Boldor devine cel de-al doilea partener din tara noastra, in cadrul companiei cu sediul la Stuttgart, dupa Kurt Weber, cel care conduce echipa din Romania din 2005.

Compania internationala de consultanta in management, Horváth, a incheiat anul fiscal 2023-2024 cu o crestere de 13% a vanzarilor, atingand suma record de 306 de milioane de euro. Cu o experienta globala de peste 40 de ani, Horváth a anuntat alegerea unui nou partener din Romania, Maria Boldor, intre cei circa 70 de parteneri ai grupului cu activitate in Europa, SUA, Orientul Mijlociu si alte piete.

Rezultatele grupului, cu sediul central la Stuttgart, au fost anuntate la finalul anului fiscal german (1 aprilie 2023 - 31 martie 2024) si survin altui an cu crestere consistenta, de 23%, in pofida climatului economic marcat de numeroase provocari din ultimii ani. Cifra de afaceri record de anul trecut a fost obtinuta, in special, pe pietele din Europa de Vest si de Est, SUA si Emiratele Arabe Unite, pe fondul cresterii proiectelor de transformare si digitalizare. 

„Faptul ca am crescut la nivel de grup, in ultimii doi ani, cu mult peste media industriei, se datoreaza nu numai angajamentului exceptional al echipelor noastre extrem de motivate in fiecare zi, ci si experientei noastre, foarte cautate pe piata, in transformarea business-urilor si a abilitatilor noastre excelente de implementare. Cresterea noastra este, de asemenea, condusa de afacerile noastre din ce in ce mai internationale", a sintetizat succesul de anul trecut Helmut Ahr, CEO Horváth. 

„Presiunea masiva pentru schimbare in toate industriile si nevoia asociata de transformare a modelelor de business ale clientilor nostri este mai mare decat oricand – si va continua”, a adaugat Ahr, in timp ce Consiliul de Administratie al grupului Horváth anticipeaza o crestere de doua cifre si pentru anul fiscal 2024-2025.

Pentru a sustine cresterea prognozata, grupul Horváth a ales cinci noi parteneri din randul extinsei sale echipe internationale, care se remarca prin expertiza in transformare digitala si inteligenta  artificiala (AI), intre care se numara Maria Boldor, care detine o experienta de 17 ani in cadrul echipei din Romania. Specializata in proiecte strategice de transformare organizationala si operationala a business-urilor, multe dintre acestea fiind regionale si internationale, precum si proiecte de transformare digitala, de exemplu prin intermediul SAP S/4HANA, Maria Boldor este al doilea partener ales din Romania, dupa Kurt Weber, cel care conduce echipa de la Bucuresti a Horváth, din 2025.

„Sunt incantata sa contribui la initiativele noastre strategice de grup cu mentalitatea mea internationala, leadership-ul empatic si perspectiva regionala. Cred in potentialul de business si oportunitatile de dezvoltare de pe piata romaneasca si din regiunea ECE. Imi propun sa cresc numarul de clienti multumiti, care aleg Horváth ca partener de incredere pentru initiativele lor de transformare. Si nu in ultimul rand, vreau sa inspir din ce in ce mai multe femei, precum si tinere talente sa reuseasca in consultanta”, a declarat Maria Boldor, Partner, Horváth.