Grupul DIGI lanseaza platforma online digieconomic.ro
3/35603
calendar_month 29 Nov 2023, 08:27


Grupul DIGI extinde portofoliul de produse media si anunta lansarea site-ului dedicat stirilor economice, digieconomic.ro. Aceasta initiativa isi propune sa fie o sursa relevanta de informare, prin care publicul este invitat sa se puna la curent cu noutatile din domeniul economiei autohtone si mondiale, prezentate intr-un stil accesibil si usor de inteles, la cele mai inalte standarde de editare.

Cu un focus editorial orientat spre obiectivitate si impartialitate, platforma digitala digieconomic.ro va integra prognoze si analize pertinente de piata si va aborda cele mai actuale tendinte economice si financiare atat la nivel national, cat si international. Cititorii vor putea accesa opinii avizate din partea expertilor care vor aduce o perspectiva mai larga asupra evolutiilor sectoarelor si a impactului acestora in contextul economic actual.

Proiectul se va concentra pe livrarea unui continut media complet, echilibrat si echidistant, menit sa contribuie la o mai buna intelegere a realitatilor zilei din mediul economic.

Prin lansarea noului site digieconomic.ro, Grupul DIGI isi diversifica oferta de continut online, cu scopul de a imbogati experienta publicului si de a-l conecta permanent la cele mai importante noutati si provocari din economia tarii si din lume. In completarea Digi24.ro care este cel mai urmarit site de stiri si analize din online-ul romanesc, digieconomic.ro urmareste abordarea ampla a evenimentelor economice pentru a oferi cititorilor o imagine clara si cuprinzatoare asupra fenomenelor din sfera socio-economica.

Conform Biroului Roman de Audit Transmedia, platforma online Digi24.ro este principala sursa de informare pentru mai mult de 9 milioane de vizitatori unici (medie lunara in ultimele 12 luni) care genereaza lunar, in medie, peste 68 de milioane de afisari de pagina.

In prezent, Grupul DIGI detine televiziunea de stiri Digi24 HD, in format full HD, 4 canale de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, postul Film Now (pay-TV), 3 canale documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, posturile de radio: Digi FM, PROFM, DIGI24 FM si Dance FM. Acestea sunt prezente in spatiul online cu site-uri dedicate care s-au impus ca repere in peisajul digital din Romania, oferind acces la un continut variat, cu informatie si divertisment de calitate, contribuind astfel la consolidarea imaginii de brand a companiei.