hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Garmin Forerunner 110 simplifica optiunile de navigatie pentru alergatori

Garmin Forerunner 110 simplifica optiunile de navigatie pentru alergatori

calendar_month 21 Apr 2010, 16:32
Garmin anunta lansarea noului model din gama Forerunner, ceasul de fitness Forerunner 110, un dispozitiv subtire si accesibil dedicat alergatorilor profesionisti si amatori care isi doresc sa monitorizeze viteza antrenamentelor si distantele parcurse.

“Forerunner 110 indeplineste cerintele alergatorilor de orice nivel, concentrandu-se pe simplitate fara sa sacrifice acuratetea informatiilor.” a precizat Bogdan Condurateanu, director tehnic al Sheba Distribution, importator unic Garmin in Romania.

“Dupa doar cateva secunde dupa ce ai pasit in afara locuintei, apesi butonul de start al ceasului si antrenamentul poate incepe: realizezi ce distanta ai parcurs, care a fost viteza maxima si cat timp ai alergat, toate aceste informatii fara setari complicate.”

Inspirate de dorinta comuna a numerosilor alergatori – “Arata-mi ceasul Garmin care are GPS incorporat si este usor de folosit” – Forerunner 110 reprezinta dispozitivul ideal accesibil pentru atingerea obiectivelor propuse.

in plus fata de afisarea timpului si a distantei, Forenunner 110 iti prezinta tempo-ul pe care il ai intr-o tura sau pe durata intregului antrenament. Alergatorii care poarta un dispozitiv Garmin de monitorizare a ritmului cardiac (inclus in unele pachete sau disponibile individual) pot vizualiza nivelul de dificultate al exercitiului lor in timp ce alearga, intrucat Foreunner 110 afiseaza informatii despre ritmul cardiac si dispune de un calculator de calorii consumate pe baza ritmului cardiac. intre sesiunile de jogging, meniul simplu ii ajuta pe alergatori sa isi evalueze antrenamentele, sa schimbe functia auto-lap, sa seteze o alarma sau sa editeze profilul utilizatorului.

Rezistent la apa si mai subtire decat oricare alt ceas de fitness de pe piata, Forerunner 110 dispune de un receptor GPS de inalta sensibilitate cu tehnologia Garmin HotFix integrata, care receptioneaza si mentine semnalul de la sateliti, perfecta pentru drumurile impadurite sau marile aglomerari urbane.

Disponibil in trei culori stilate - negru/gri, carbune/rosu si gri/roz – Forerunner 110 este foarte aspectuos in timpul joggingului, in birou sau in oras. Dispunand de o autonomie de 8 ore in modul de antrenament GPS si pana la trei saptamani in modul de power-save, Forerunner 110 poate fi purtat si in timpul zilei, chiar si atunci cand nu te antrenezi.

Utilizatorii pot castiga timp incarcand bateria si uploada informatii despre sesiunile de antrenament la Garmin Connect™ in acelasi timp printr-o conexiune USB usor de folosit, care este folosita si pentru a uploada rapid update-uri de software-uri gratuite de pe www.garmin.co.uk.

Forerunner 110 stocheaza si afiseaza pana la 200 de ore de istoric al sesiunilor de antrenament, astfel ca alergatorii isi pot vizualiza totalul de puncte, chiar daca nu au incarcat informatiile pe Garmin Connect.
Folosind Garmin Connect (http://connect.garmin.com), utilizatorii pot inscrie rapid si usor sesiunile de antrenament, totalul kilometrilor alergati, pot stabili obiective de atins, impartasi datele cu prieteni si familia, dar pot si participa in comunitatea online de fitness care aduna peste 20 de milioane de activitati din intreaga lume. Garmin Connect afiseaza informatii precum timpul, distanta parcursa, viteza si ritmul cardiac. Aceste informatii sunt prezentate sub forma de tabele si diagrame, ilustratii si o varitate de reprezentari cartografice ce includ strazi, fotografii, informatii topografice, harti de elevatie dar si populara aplicatie Google Earth.Garmin Forerunner 110 va fi disponibil in Romania incepand cu luna mai la un pret de 847 Lei. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?