Gaming pentru toti: AGON by AOC isi extinde gama de monitoare G4 cu doua noi modele accesibile
3/36684
calendar_month 15 Mai 2024, 09:50


AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming si accesorii IT din lume, prezinta cele mai recente modele ale seriei G4 dedicata gamingului: 24G4XE, cu o diagonala de 23,8″ (60,5 cm) si monitorul 27G4XE, cu o diagonala de 27″ (68,6 cm). Lansata în acest an, noua serie G4, cu designul sau inspirat de avioanele de vanatoare, este deja disponibila pe piata, oferind modelele Full HD reglabile pe înaltime 24G4X si 27G4X, precum si modelul QHD Q27G4X.

Proiectate pentru a raspunde nevoilor jucatorilor care solicita performante înalte, dar fara costuri ridicate, 24G4XE si 27G4XE reprezinta alternative optime, cu un design actualizat, pastrand în acelasi timp specificatii de înalta performanta, cum ar fi o rata de reîmprospatare de 180 Hz si timpi de raspuns GtG de pana la 1 ms. Aceste modele vin în ajutorul utilizatorilor care cauta caracteristici competitive la un pret mai atractiv.

Designul fara rama pe 3 laturi al AOC GAMING 24G4XE si 27G4XE este perfect pentru configuratiile extinse cu mai multe monitoare.

Seria G4: pret entry-level , performante înalte


Anuntate în acest an, monitoarele din noua serie G4 de la AGON by AOC au fost concepute pentru a înlocui modelele seriei anterioare G2, apreciate pentru performantele lor. Cu un design nou, elegant, de culoare neagra, inspirat de unghiurile ascutite ale unui avion de lupta, seria G4 aduce noutati, pastrand în acelasi timp un cost de achizitie accesibil. Evoluand de la o rata de reîmprospatare de 144/165 Hz, noile modele dispun acum de o rata de reîmprospatare de 180 Hz, îmbunatatind claritatea si fluiditatea miscarilor. Echipate cu suporturi reglabile pe înaltime pentru a promova o postura sanatoasa si usurinta de utilizare, modelele anterioare FHD 24G4X si 27G4X, precum si modelul QHD Q27G4X ofera gamerilor o experienta de utilizare completa.

Principala diferenta dintre modelele 24G4XE si 27G4XE si cele doua modele precedente este suportul simplificat, care ofera reglarea înclinarii (-5/23°) pentru a satisface nevoile ergonomice de baza, reducand în acelasi timp costul total. Pentru utilizatorii care dispun de alte mijloace de reglare (birouri reglabile sau brate de monitor) pentru o înaltime optima de vizualizare, noile 24G4XE si 27G4XE completeaza seria cu standuri mai simple.

Imagini clare si fluide

Monitoarele utilizeaza un panou Fast IPS, oferind o rezolutie Full HD (1920x1080) clara, completata de o rata de reîmprospatare de 180 Hz si un timp de raspuns GtG de pana la 1 ms, pentru un gameplay fluid si fara întreruperi. Cu o luminozitate de 300 nits, un raport de contrast de 1000:1 si suport HDR10, aceste monitoare reproduc imagini vii si realiste pentru o gama larga de jocuri.

Concepute pentru flexibilitate

Ambele modele dispun de un design fara rama pe 3 laturi, ideal pentru configuratii cu mai multe monitoare. Pentru jucatorii care au nevoie de mai multa flexibilitate, ambele monitoare sunt echipate cu capacitati de montare VESA 100x100, permitand astfel atasarea lor de brate dedicate, largind astfel posibilitatile de reglaj. Suportul Adaptive-Sync asigura o performanta optima, lipsita de erori grafice. Noul meniu OSD este mai intuitiv, iar software-ul G-Menu ofera moduri si functii orientate catre jocuri, precum Smart Crosshair sau Shadow Control.Conectivitatea nu este compromisa, ambele modele dispunand de 2x intrari HDMI 2.0 si 1x intrare DP 1.4, alaturi de 2 difuzoare de 2W pentru o experienta multimedia completa. Aceste specificatii asigura faptul ca monitoarele 24G4XE si 27G4XE sunt potrivite atat în a satisface cerintele jocurilor moderne, dar si a diferitelor nevoi întalnite în finalizarea sarcinilor de zi cu zi.

Pret si disponibilitate

AOC GAMING GAMING 24G4XE si 27G4XE beneficiaza de o garantie de 3 ani si vor fi disponibile începand cu luna iunie 2024, la un pret recomandat de 792 lei si respectiv, 941 lei.