hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  G Data a sponsorizat Simpozionul National IP Workshop

G Data a sponsorizat Simpozionul National IP Workshop

calendar_month 14 Apr 2010, 14:28
In perioada 7-10 aprilie s-a desfasurat la Slobozia in cadrul Colegiului National “Mihai Viteazul”, cea de-a cincea editie a Simpozionul National Ideas & Projects (IP) Workshop. In cadrul evenimentului, organizat de Liga Absolventilor si Studentilor Filierei Anglofone (LASFA) din cadrul Universitatii “Politehnica” din Bucuresti, Facultatea de Inginerie cu predare in Limbi Straine, au avut loc prezentari ale unor companii de renume mondial, precum G Data si Gigabyte.

G Data Software, prin intermediul reprezentantilor sai din Romania, IT Sistem Services, a premiat initiativa laudabila a tinerilor studentu de la LASFA prin oferirea de licente antivirus gratuite si materiale promotionale tuturor participantilor elevi, studenti sau profesori. La eveniment au participat peste 60 de persoane, institutiile de invatamant cel mai bine reprezentate fiind Universitatea „Politehnica“ din Bucuresti ( Facultatea de Inginerie cu predare in Limbi Straine si Facultatea de Automatica si Calculatoare), Grupul Scolar „Electromures“ din Targu Mures si Colegiul National „Mihai Viteazul“ din Slobozia.

LASFA si-a propus sa sprijine elevii si studentii pasionati de tehnologia informatiei, facilitand schimbul de idei si experienta din acest domeniu. Astfel, IP Workshop a urmarit crearea unui mediu de comunicare in care elevii si studentii sa poata interactiona prin schimbul de idei si proiecte si prin punerea in practica a unor solutii viabile. Ajuns deja la cea de-a cincea editie, IP Workshop este primul eveniment de acest gen organizat atat in Universitatea ”Politehnica” Bucuresti, cat si in tara, aducand un plus de inovatie in mediu academic. G Data si-a propus sa sustina si sa incurajeze si pe viitor astfel de manifestari studentesti ale viitorilor specialisti IT. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?