FRF si Betano prelungesc parteneriatul pana in 2030
3/36323
calendar_month 12 Mar 2024, 18:00


Federatia Romana de Fotbal si Betano, parte a Kaizen Gaming, prelungesc parteneriatul strategic pana in anul 2030, devenind cel mai longeviv parteneriat al brandului la nivel global. Extinderea parteneriatului reprezinta o etapa importanta in colaborare si demonstreaza angajamentul comun al acestora de a promova excelenta in sport in Romania.

In ultimii doi ani, FRF si Betano si-au unit viziunea si experienta pentru a dezvolta Cupa Romaniei Betano, una dintre cele mai iubite competitii de fotbal din Romania. Sezonul competitional curent a prezentat un nou format al Cupei, care a adus spectacolul mai aproape de fanii din tribune si de cei de acasa.

Ca parte a colaborarii, Betano s-a implicat activ in demersurile de marketing, lucrand alaturi de un ecosistem extins de parteneri, printre care FRF, parteneri media si reprezentanti ai echipelor calificate in Cupa Romaniei Betano, pentru a dezvolta campanii menite sa creasca vizibilitatea competitiei si sa faciliteze interactiunea cu fanii sportului. Cea mai recenta actiune este dezvoltarea show-ului TV si digital Bate Cupa, prima emisiune care ofera expunere tuturor celor 24 de echipe calificate in grupele Cupei si imbina abilitatile fotbalistice ale jucatorilor activi cu entertainmentul.

„Istoricul bunei colaborari cu FRF si perspectiva comuna asupra potentialului sportului in Romania ne-au oferit cele mai bune premise pentru a continua acest parteneriat, care devine astfel cea mai extinsa colaborare a noastra la nivel global. Performanta remarcabila inregistrata de actualul format competitional este cea mai buna incurajare de a continua sa contribuim impreuna la dezvoltarea sportului pe plan local”, a declarat Julio Iglesias, CCO Kaizen Gaming.

“Este un moment deosebit, intrucat marcam cea mai lunga prelungire de parteneriat inregistrata vreodata de catre FRF – o extindere de 6 ani a colaborarii noastre cu Betano pentru Cupa Romaniei. Acest nou contract, unul pe o perioada atat de indelungata, reflecta increderea reciproca dintre FRF si Betano, dar si recunoasterea contributiei esentiale la dezvoltarea si promovarea fotbalului romanesc. Impreuna, ne propunem sa ducem Cupa Romaniei Betano la un alt nivel si sa consolidam pozitia acestei competitii ca unul dintre cele mai importante evenimente sportive din tara noastra. Parteneriatul nostru cu Betano nu este doar o alianta comerciala, ci un parteneriat strategic ce reflecta angajamentul nostru comun fata de promovarea valorilor sportului. Una dintre realizarile remarcabile ale acestei colaborari este efortul sustinut de Betano in ceea ce priveste proiectele de marketing dedicate cresterii vizibilitatii si notorietatii Cupei Romaniei Betano”, a declarat Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Extinderea parteneriatului dintre Betano si Federatia Romana de Fotbal reprezinta o dovada puternica a angajamentului comun de a promova dezvoltarea sportului si de a incuraja excelenta in Romania.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?