hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  Epson lanseaza noua imprimanta cu transfer termic TM-T20

Epson lanseaza noua imprimanta cu transfer termic TM-T20

calendar_month 29 Apr 2010, 12:21
Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, lanseaza noua imprimanta cu transfer termic TM-T20, conceputa pentru retail si pentru domeniul medical. Modelul imprima cu o viteza de 150mm pe secunda, fiind compatibil cu role de hartie de 58mm si 80mm. Imprimanta TM-T20 va fi disponibila incepand din luna iunie 2010 la un pret estimat de 203 euro.

Noua imprimanta TM-T20 este compatibila cu toate sistemele de operare actuale, fiind usor de montat si instalat atat orizontal, cat si vertical, datorita suportului de fixare pe perete inclus in pachet. Alaturi de imprimanta TM-T20, o serie de accesorii completeaza pachetul: in cutie sunt incluse un cablu si un adaptor AC, un distantier pentru selectarea formatului de hartie si un capac impermeabil pentru intrerupatorul electric.

Mentenanta imprimantei TM-T20 se realizeaza extrem de usor, modelul beneficiind de o garantie de 2 ani pentru intregul pachet. in plus, modelul este conceput dupa standardul ENERGY STAR, fiind economic si avand un impact minim asupra mediului.

Sivashankar Kuppusamy, Business Systems Product Manager in cadrul Epson, a declarat: “Oferind o solutie completa intr-un singur pachet, imprimanta TM-T20 este extrem de accesibila si raspunde necesitatii de a avea pe piata o imprimanta economica pentru etichete. Este ideala pentru cei care au nevoie de o imprimanta cu transfer termic accesibila, fara a face rabat de la calitate sau fiabilitate.”

Specificatii:
- Imprimanta pentru etichete fiabila – mentenanta facila
- Viteza de imprimare de pana la 150mm/sec
- Integrare flexibila – suporta toate sistemele de operare actuale
- Solutie completa – include un adaptor AC, un cablu AC si un suport de fixare pe perete, orizontal sau vertical
- Conversie facila intre role de de 80mm si 58mm datorita distantieruuil inclus
- Capac impermeabil pentru intrerupatorul electric
- Garantie completa 2 ani
- Conformitate cu standardul ecologic ENERGY STAR 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?