hit.ro  »  Stiri  »  Comunicate de presa  »  EMAG, de acum si in Timisoara

EMAG, de acum si in Timisoara

calendar_month 23 Apr 2010, 14:02
eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, deschide astazi cel de-al cincilea showroom, in Timisoara. Noul showroom este plasat intr-o zona comerciala foarte apreciata, dispune de o suprafata de 180 metri patrati si are aceleasi functionalitati intalnite in celelalte locatii – preluare si livrare comenzi, precum si servicii post-vanzare.

La nivel local, rata de conversie, respectiv procentul celor care comanda din totalul celor care viziteaza zilnic site-ul eMAG, este de 1,5%. Obiectivul principal setat pentru Timisoara este triplarea acestei rate de conversie, prin cresterea increderii timisorenilor in serviciile companiei datorita prezentei locale.

“Showroom-ul din Timisoara se adauga prezentelor locale ale eMAG in orasele importante ale tarii. in Timisoara, sunt cateva mii de potentiali clienti care se informeaza zilnic pe eMAG despre produse si tehnologii, dar care prefera apoi sa plateasca mai mult la un magazin local deoarece inca percep distanta dintre ei si vanzator ca pe un risc. Precum in celelalte situatii, prezenta locala ii va determina pe consumatori sa faca pasul primei comenzi online pe care probabil vor alege s-o ridice de la noul showroom, urmand sa le intre in obisnuinta sa astepte comenzile acasa”, declara Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Inaugurarea showroom-ului eMAG Timisoara va avea un scenariu mai putin conventional, o parte a echipei de management eMAG urmand sa jurizeze si premieze un concurs de fotografie care a pus la incercare creativitatea timisorenilor in ultimele 10 zile, marele premiu fiind un telefon Google Nexus One. Concursul s-a desfasurat pe blogul eMAG, la adresa: http://www.emag.ro/blog/2010/04/emag-timisoara-in-zece-zile-devine-realitate/.

„Implicarea participantilor ne-a depasit total asteptarile. Dincolo de a-si face o fotografie in fata showroom-ului, multi au creat scenarii, masti si personaje elaborate. E o mare bucurie pentru noi sa descoperim atata simpatie pentru eMAG si suntem nerabdatori sa ne intalnim cu noii prieteni din Timisoara”, adauga
Radu Apostolescu.

Adresa showroom-ului eMAG Timisoara:
Calea Aradului nr.18. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: